Thamir bin Abdulaziz Al Saud

Herceg Erzsébet bin Abdul Aziz Al Saud született a kastélyban (1938-1958), Riyadh hetedik King Abdul Aziz fiai férfi felesége Ulviczki Bint Ágica Al-Nuri Shaalan Al-Anzi (folyó) barátait unokája, Sheikh Nuri Sheikh Shaalan Al-Anzi (folyó) roller kecske. 1411-ben meghalt Jeddah. King Abdul Aziz házas hercegnő Ulviczki 1354 Ah, Al-Jouf, nyitott és elfogadott törzs kecske a King Abdul Aziz, és néhány nyugati újságok beszélt a fontosságát, hogy az ilyen házasság meghódítása után, még újság (Daily Express), hogy a házasság azt jelenti, gazdaság Saud kötött erős diplomácia Sheikh Shaalan szabályozza a nagy törzs és a jelentősége a King Abdul Aziz Al Jazeera Arab-a a támogatási döntés.

Ismerje meg a korán az állam palota és néhány kriminalisztika, és középiskola befejezése után az apja küldte a King Abdul Aziz befejezni tanulmányait az egyetem az Egyesült Államokban.

Meghalt egy autóbalesetben, San Francisco-ban október 1958-ban. A teste hozta az Egyesült Államok, Szaúd-Arábia imádkozott, hogy tömeg, a polgárok és a Király Saud és testvérei, Mamdouh herceg, és a herceg János, nagy számú hercegek és tisztviselők, nem herceg Erzsébet bármely politikai hivatal vagy a kormány az elmúlt években.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter