mishaal bin Abdul Aziz Al Saud

Princ mishaal bin Abdul Aziz Al Saud (26 Muharram 1345 e/septembra 5, 1926-), šef odanosti. To je 14 sin sinova kralja Abdul Aziz. A njegova majka je bila mučenik.
Rođen u Rijadu, voleo politike i avijacije od malih nogu, njegov otac je bio princ Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al Saud, koji je postao kralj e godine 1351 odlučila da trenira za rat u 1353 i bila starosti od 8 godina. U 1355 godine njegov otac je odlučio da se poveri njegov sin Khaled propovedao rat, jer njegov otac godinama premašuje 60 godina i naučio u ratovima u 1357, on je završio svoje obrazovanje i završio na 1365.

Uzorak njegov otac kralj Abdulaziz Al Saud u 1364 njegov zamenik ministra odbrane, a u toj poziciji je ostao do smrti njegovog brata, princa ministar odbrane Mansura u 1370, uzorak njegovog oca kao ministar odbrane za svog naslednika. Nakon smrti njegovog oca on je imenovan za ministra ministarstva za obrazovanje, je radio s princom Fahda Bin Abdul Aziz Al Saud i ostao na tom položaju do nakon što je ostavio princ Fahd. On je bio u 1382 postavljenja kao ministra odbrane i avijacije, koji je ostao kratak period. Potom je imenovan Emir od Makkah.

U 1389 h uzorak princ Kalid Bin Abdul Aziz Al Saud, Predsjednik saudijskog turizam autoritet, i ostala tamo dok godine 1414, onda je uzorak kralja Fahda Bin Abdul Aziz Al Saud, njegov savetnik i ostao na tom položaju do 1426, kada politička i odlučili da ode na njegov lični život i njegov posao gde ima nekoliko projekata u kraljevstvu najpoznatija grupa baklju Holdinga, kao i on sve nadzire odbora direktora bionierz holding. 10 decembra 2007 uzorak kralj Abdulah bin Abdul Aziz Al Saud, predsednik odanosti.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter