Тхамир бин Абдулазиз Ал Сауд

Принц Тхамир бин Абдул Азиз Ал Сауд је рођен у Ријаду у дворцу (1938-1958), седмог сина Кинг Абдул Азиз синова мушко супруга ноуф бинт Наваф Ал-Нури Схаалан Ал-Анжи унук, шеик Нурија Шејх Схаалан Ал Анжи роллер оф козе . Умрла је у Џеди у 1411. Краљ Абдул Азиз оженио принцезом ноуф у 1354 Ах, након освајања Ал-Јоуф, отворен и прихваћена племена козе на Кинг Абдул Азиз, а неке западне новине говорио о значају таквог брака, чак и новине (Даили Екпресс) да је брак значи одржавање Сауда закључио снажну дипломатију која Шејх Схаалан управља великим племе и његову важност у Кинг Абдул Азиз у субвенције одлуке о Ал Јазеера Арабиц.

Сазнајте Кур’ан на државном палати и неке форензичке науке, а након завршетка средње школе, његов отац му је послао Кинг Абдул Азиз у САД да заврши своје студије на Универзитету.

Умро је у саобраћајној несрећи у Сан Франциску у октобру 1958. Његово тело је доведен из Сједињених Америчких Држава у Саудијској Арабији је публика грађана и Кинг Сауд и његове браће, Принце Мамдоух и кнеза масххоур, велики број кнежева и званичника молио, Не Принц Тхамир било какву политичку функцију или Владе за последњих неколико година.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter