Bandari bent Abdulaziz

Bandari bent Abdulaziz (1928-2008), sin kralja Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al Saud, osnivač Saudijske Arabije i njena majka, princeza Jawhara borila Sa’ad Al-Sudairy na njena braća i sestre: Amir Sadom i princu Abdulmohsen Al-Badr bin Abdulmohsen Al-alamiralshaar otac i princ asistent ocu alamiralshaar Abdulrahman. I jedna sestra je princeza dele. Njen rođak princ Bandar bin Mohammad bin Abdul Rahman Al Saud u braku.

Joj je majka umrla, uzrasta od 9 godina i znao za princeza Mary preko njene pomazanjem pomazanjem i pravednost i istina i solidarnosti u lice prilici i nevoljama, kao što je bio svedok smrti njenog sina princa Saudom i Mohamed Fahadu, i umoran i dvojica ćerkama bila princeza dragulj princeza Moudi takođe su videli smrt joj je troje unuci su princ Fahda Bin Salman bin Saud bin Abdul-Aziz i princ Kalid Bin Mohammad bin Fahd Bin Mohammad bin Abdul Rahman i njegova sestra, princeza Haife.

Ona je umro 1429 30-2 i molio se preko njenog tela nakon molitve u nedelju, Maroko 1-3-2008, nakon molitve u džamiji u Maroku od imama Turki Bin Abdulah u Rijadu.
Doveo je molitve sa kustosa Princ Bendar bin Abdul-Aziz i princ Sultan bin Abdul-Aziz i princ Mohammed bin Abdulah bin jalawi, princ Fahda Bin Mohammed bin Abdul-Aziz i princ Bandar bin Mohammad bin Abdul Rahman, princ muteb bin Abdul Aziz, ministar od opštinskog i ruralnih poslova princ Abdul Rahman bin Abdulah bin Abdul-Rahman, princ Badr bin Abdul-Aziz i princ Nayef bin Abdul-Aziz i princ Salman bin Abdul-Aziz i princ Abdul ilah bin Abdul Aziz i princ Sattam Bin Abdel Aziz i princ muqrin bin Abdul-Aziz i brojnih prinčeva.

Takođe je doveo na molitvu, njena majka u kraljevstvu je Veliki muftija šeik Abdul Aziz bin Abdulah al-šeik sin princ Turki Bin Bendar, naučnici i љeicima, ministri i visoki zvaničnici prikuplja od građana.
Kraljevski dvor je bio svestan princeza Mary borila Abdul Aziz, oduzeti njenu smrt u subotu ujutro u bolnici kralj Faisal specijalista i istraživačkom centru, sa 80 godina uticaja bolesti patio godina. I meduzu u muškaraca i žena u dom od Princ Bendar bin Mohammad bin Abdul-Rahman.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter