Ahmed bin Abdul Aziz Al Saud

Ahmed bin Abdul Aziz Al Saud (1361/1943-), ministar od unutrašnjih poslova Saudijske Arabije, od 18 aprila 2012 do 5 novembra 2012. Da je trideset prvi sin kralja Abdul Aziz sinovi iz njegova supruga, princeza Hessa borila Ahmed al-Sudairi.

On je počeo svoju osnovnu školu, prinčevi u životima kralj Abdul Aziz u Rijadu i zatim Administrator Institut osnovao kralj Saud u Rijadu i kompletan primarne i polugotove i gotove srednju u Saudijskoj Arabiji, i radna grupa je predsedavao skauti u Institut do diplomirati 1381 Ah 1961 m. otputovao je u Sjedinjene Države da studiram na kraju 1961 i studirala engleski i neki naučni subjekti, Univerzitet u južnoj Kaliforniji (U.S.C). Idi na rdlandz univerzitetu (Redlandsa) u glasovi iz San Bernardina bio u južnoj Kaliforniji zaradio diplomu u političkih nauka 1968. davanju doktorat u humanizam iz rdlandz na Univerzitetu Kalifornije u Ameriku na 26 jula 1999. U prepoznavanje napora na univerzitetu i u svoj rad i na Univerzitet u periodu od studija i šire.

Diriguje posao, uključujući predvodili odbora direktora kompanije nacionalni gips od 1389 Ah 1969 do kraja godine 1390 h 1970. početkom godine 1391 AH 1971 kraljevskim dekretom postavljen za agenta za emirat Makkah.

I rad preduzela emirat od meke je pravac i nastavak princ regiona vremena princa Fawwaz bin Abdul-Aziz. Bio je prvi viši nivo poseta oblasti južnoj Džedi (“Laith qunfuda”, “jezera”) i dodira potrebe ljudi koji su bili tim oblastima od leta zaostajala, sa nema asfaltiranih puteva, i naknadno uspostavljena puta koji povezuje te oblasti ni Jizan. Kao i znatne napore na prvom sastanku UAE regiona (kako se sada zove pokrajinama i centrima). Ovo uključivala je predstavnike iz ministarstava, kao što su zdravstvene usluge, opštinama, poljoprivrede, vode i električne energije, rezultira ukupan razvoj usluga rezultira poboljšane performanse i potrebama većine građana regiona, kao i razvoj administrativnih sistema u regionu uz učešće ministarstva unutrašnjih poslova i drugih poslova. Prvo ideja o Terenska ispitivanja od hodočašća da odložiš za ministra unutrašnjih poslova i zaposlila odobren od strane visoko mesto i vreme formirana zajedničkog komiteta relevantnih ministarstava kao što su u tim kvalifikovan za posao lične potrudila i i kontinuiranu podršku za takve studije, kao i da kreirate kako se sada zove Hajj istraživački centar. Terasa oblast komiteta za planiranje. On je učestvovao u odboru za hodočašće i naredne. U mesecu Dhul Hijjah u 1395 e kraljevskim dekretom postavljen za ministra unutrašnjih poslova, gde, pod nadzorom princ Nayef bin Abdul-Aziz organizuje novog ministarstva i razvoj snage bezbednosti u svim objektima

Pod ministar unutraљnjih poslova do 5 novembra 2012 kada laknulo mi je to na njegov zahtev. Od novca imenovanih princa Muhameda bin Nayef bin Abdulaziz Al-Saudom.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter