Treći ekspanziju na Haram

Otvorio je nastojnik Salman regal Abdulaziz Al Saud pet projekata u okviru saudijskog ekspanzija treći Sveti džamija u Meki, uključujući izgradnju proširenja, trgovi i tunela, zgrada usluge i zaobilaznog puta sam. On je informisao nastojnik, stereoskopski punoj ekspanziji velike džamije, a slike sadrže elemente i komponente projekta proširenja, sluљajuжi objašnjenje.

Opisao je otvaranje istorijske ekspanzije kao pogodan lepkove i islamske istorijski blgaa noć i dobar blagoslov od grljenja u briljantnost Orion, Embrionalna prirodu ublažila, a glume od strane svojih pokrovitelja, a njen klevetanje, sa atmosferom vere, čast i, odlicno, u čast mesto i vreme i mesto i prilika.
Dr. Al-sudais je rekao: «ovaj istorijski proširenja uključuju ukupne površine za ceo projekat. 470. 1 kvadrata, i Prilagodi svete džamije do više od 100 000. 850. 1 seruma, automatskih kapija projekat i uspeo sobe za daljinsko upravljanje ukupan projekat sekcije 78, prizemlje, koje okružuju ekspanzija u zgradi.

Projekat sadrži sofisticirane sisteme, uključujući ozvučenje sa ukupan broj dostigao 4524 slušalice slušalice, kao i vatra alarmni sistem i sistem nadzora dok puta ukupan puta stoji 6635 kamera celu zgradu i higijena sisteme kao prah vađenje sistem.

On je objasnio da zgrade je takođe sadrži Zam Zam voda ulazi unutar integrisanog sistema Zam Zam voda se ohladila ukupno hoda Zam 2528 Oriel, nudi premium usluge i mesta za molitvu u različitim ulogama i raznovrsne nivoe prilagođen veći broj doseljenika i posetiocima koji položaj ovaj istorijski projekat problem skupite zauvek. On je naglasio da ovim istorijskim ostvarenjima će imati pozitivan uticaj na vidljivost i rukovodstvo ove zemlje je Blagoslovljena i nastojnik Muslimansko njihovom učinku na širenje dobro i bezbednost i umerenosti i mir, ljubav, tolerancija, dijalog i harmoniju.

Uticaj taj tutor, tako što ćete pritisnuti dugme pokretanje proširenja projekta zgrade Grand džamije, koja uključuje veliki prolaz se sastoji od tri sekcije, svaka od lišća svaki 18 tona pokrenu daljinski upravljači i proširivosti koja se sastoji od zgrada tri uloge za stan u zgradi 000. 320 m², potrebama 300 000 seruma, takođe je pokrenula – podržava Bog – ekspanzija pozorišta sa 175 000 m 2 i može da primi oko 20 000 ljudi. 330 seruma. Pokrenula – Bog – pešačka tunela, koji se sastoji od pet tunela Kolskog da premestite saobraćaj iz kampusa u oblasti hujoun wegrol, četiri od kojih je izdvojeno za transport gostiju da sveto kuća Allaah u petoj izdvojila za hitno i bezbednost tragove, ukupne dužine od tunele oko 5300 metara, pored centralnog složenih usluga i uključuju električnu energiju i voda se ohladila stend-baj generatora i kolekcija otpada i tenk vatrogasnu pumpe za vodu, a prvi projekat kružnog puta koja se nalazi u centralnom području, weitmd dužina 4600 m 2 i uključuje mostovi i tuneli pomjeriti saobraćaj iz regiona Centralna napolje sa tri staze u oba pravca.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter