Стамбених пројеката

Стамбени министар Др. Схаwеесх дwеихи, да владају као домар Салман бин Абдул-Азиз, у наредном периоду ће бити сведок већи број стамбених и развојних пројеката, са временски оквир за доставу пројеката, који ће се одвијати кроз проценат, означавајући да пропорцију своје грађане за становање ће успон и значајно, кроз пројекте на земљу, и позајмљивање капацитета министарства.

Развој у Саудијској Арабији одвија по професионалном институционалне перспективе, отиске покојни краљ Абдулах бин Абдул Азиз на развој и становање сектор конкретно, испољава се кроз брзе кораке које је ова институција напред, трендови у фокусу углавном на наставак стамбеном сектору, повећање пропорцију своје грађане за становање за пумпање већи број стамбених објеката, истичући да је то у протеклом периоду су се појавиле само неколико пројеката.

Он је истакао тај стамбену изградњу иде према плановима, открива постојање посебну сарадњу између министарства стамбених и приватног сектора на копну у власништву, а нове кредите са ценама контролу баланс на тржишту како би се допринети повећању у домаћинствима за становање.

Он је рекао: «последњег периода видео идентификацију прикладних породице просторног ниво у разним покрајинама, и у наредних периода ће бити објављено на ниво проценат Саудијске Арабије, као додатак на проценат из сваке провинције посебно се очекује више од сада бити у порасту.
Арапске и исламске нације је изгубљено око смрти краљ Абдулах бин Абдулазиз, велики вођа, направио велики достигнућа у домаћем и међународном нивоу, што указује да је квалитативне скокове у развоју био доказ његова достигнућа и његову визију за будући развој у свим нивоима домаћих и међународних, укључујући успостављање оданост и јачање међународних односа, борби против тероризма, и позвала на дијалог. Рекао : «краљ Салман бин Абдулазиз личност одликује способност, мудрост, одразити на претходна достигнућа, домаће и међународне, и да је човек од тешке ситуације, следеће фазе ће бити његов сведок поузданости и стабилности и наставак институционалног развоја планове студирао, укључујући стамбеном сектору из секторе који ће добити знатну подршку како би служила грађанима.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , ,

Flag Counter