Mișeal bin Abdul Aziz Al Saud

Prince Mișeal bin Abdul Aziz Al Saud (26 Muharram 1345 e / 5 septembrie 1926), șef de credință. Acesta este fiul paisprezecea fii ai regelui Abdul Aziz. Și mama lui a fost un martir.
Născut în Riyadh, el a iubit politică și de aviație de la o vârstă fragedă, tatăl său a fost prințul Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al Saud, care a devenit rege în anul 1351 de e decis să antreneze pentru război în 1353 și a fost în vârstă de 8 ani. În 1355 tatăl său a decis să încredințeze fiul său Khaled predicat război, deoarece vârsta tatălui său depășește 60 de ani și a învățat în războaie în 1357, el a completat studiile și a terminat în 1365.

O probă de tatăl său King Abdulaziz Al Saud în 1364 sa ministru adjunct Apărării, și a rămas în această poziție până la moartea fratelui său, ministrul Apărării prințul Mansour într-1370, un eșantion de tatălui său ca ministru al Apărării ca succesor al său. După moartea tatălui său, a fost numit ministru adjunct al Ministerului educației, și a fost de lucru cu prințul Fahd Bin Abdul Aziz Al Saud, și a rămas în această funcție până după ce a părăsit Prince Fahd. În 1382 el a fost numit din nou în funcția de ministru al apărării și aerian, care a rămas pentru o perioadă scurtă de timp. Ulterior, a fost numit Emir Mekka.

În 1389 h proba Prince Khalid Bin Abdul Aziz Al Saud, Președinte al autorității turismului Arabia, și a rămas acolo până în anul 1414, apoi proba King Fahd Bin Abdul Aziz Al Saud, consilier său și a rămas în acest post până în 1426, când politică și a decis să părăsească viața sa personală și activității sale în cazul în care acesta are mai multe proiecte în Marea cel mai faimos grup de susținere torță, în timp ce prezidează Consiliul de Administrație al exploatației bionierz. La 10 decembrie 2007 eșantion regele Abdullah bin Abdul Aziz Al Saud, Președinte de credință.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter