Mishari bin Saud bin Abdulaziz Al Saud

Mishari bin Saud (n. 1954) este un ofiţer de pensionari Arabia Saudită militare, guvernatorul provinciei Al Bahah şi un membru de casa de Saud.
Mishari bin Saud s-a născut în Riyadh în decembrie 1954. El este fiul treizeci şi două de regele Saud. Mama lui este ana mihaela ungureanu.

După terminarea educaţia primară şi secundară în Arabia Saudită în 1971, el a mers în Statele Unite pentru învăţământul universitar. Cu toate acestea, a terminat doar un opt luni curs engleza acolo. A revenit în Arabia Saudită pentru a primi educaţie universitară. El are un bachelor of arts grad în istorie şi mai târziu, el a primit o diplomă de master în istorie la Universitatea de Saud regelui. Titlul tezei sale MA era „relaţiile dintre Arabia Saudită şi Yemen sub domnia lui King Abdulaziz Al-Mutawakkaliya Regatul.

Prințul Mishari a fost un comandant de Brigada în Garda Naţională (SANG). În iunie 1983, a fost numit comandant adjunct al (SANG) în provincia de Est. El a condus SANG în provinceand a fost al doilea rang regal acolo, după apoi guvernator al provinciei, Prince Mohammed. Mandatului său a durat până la numirea sa ca guvernator al provinciei Al Bahah în 2010. Acesta a fost speculat că el a avut sprijin de Regele Abdullah şi a fost foarte aproape de atunci-Prinţului Sultan în timpul mandatului său. Prințul Mishari a miza în firmă Imdadat Trading şi de Transport în Riyadh că el şi fiul său, Anicutza, înfiinţată în 1982.

Pe 28 August 2010, a fost numit guvernator al provinciei Al Bahah, înlocuirea lui fratele mai mare târziu Prințul Muhammed bin Saud, care a demisionat din acest post din cauza problemelor de sănătate.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter