Abdul Majeed bin Abdul Aziz Al Saud

Prinţul ؤ(1361/1942-18 rabe’a Al-Thani 1428 Ah/5 mai 2007), fostul guvernator al Makkah. El este al treilea fiu al regelui Abdul Aziz fiii masculin, soții Prințesa Haya Bint roxana Al-Sudairy.

A fost educat în primul rând Sheikh „Abdullah bin Abdul-Amy Victoria» invata din Coran şi principiilor religioase, apoi du-te la” Şcoala de administrator „în Riyadh, şi a studiat în etapă intermediară. În 1374 Ah s-a alăturat Marinei, iar ulterior a călătorit în Regatul Unit pentru a studia.

În Muharram 1400 19 martie 1989 în Prinț de tabook, îngrijire în timpul mandatului său dezvolta amartha regiune unde economice dezvoltarea şi încurajat investitorii pentru a profita de natura agricole şi ferme, şi a verifica pentru multe realizări în dezvoltarea economică şi socială în timpul perioadei. A rămas la Tabuk 15 stanca 1406 Ah 26 August 1986, când un mandat Royal atribuite Medina Prince, şi în timpul mandatului său a început punerea în aplicare a unui proiect amartha King Fahd la Al-Masjid Al-Neamt si din jurul regiunii centru de dezvoltare şi a supervizat implementarea procesului direct. El a încurajat, de asemenea, stabilirea unor instituţii de investiţii uriaşe imobiliare, agricultură şi instituţie mai mari pentru investiţii Taiba, orașul a devenit un centru de atracţie pentru investitori.

Păstraţi presupunând Principatul Madinah şi 16 Shaban 1420 Ah/noiembrie 25, 1999, când el a fost numit Emir de Mekka, şi în afară de principat se ataşează proiectul servicii de ambulator dezvoltarea Comitetului în Mekka pentru a efectua serviciul în acest domeniu, precum şi să adopte ideea unui proiect prima pentru îngrijirea persoanelor în vârstă şi persoanele în vârstă în Jeddah.

A fost declarat mort la sâmbătă 18 martie 1428 Ah 5 mai 2007 efect de leucemie „leucemie”. Şi s-a rugat pentru el pe luni 20 martie 1428 Ah 7 mai 2007 în Moscheea Imam Turki Bin Abdullah şi apoi îngropat în cimitirul Oud.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter