Salman bin Abdulaziz Al Saud

Salman bin Abdul Aziz Al Saud (5 e Shawwal 1354/31 ianuarie 1935), este rege al Arabiei Saudite şi şef de Cabinet şi comandantul suprem al forţelor militare, fiul al cincilea de fiii fondatorului King Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al florea Al Saud, soţia lui Francesca printesa Hessa Ahmed al-Sudairi. Unul dintre elementele cele mai importante ale familiei regale saudite, este secretar al familiei şi preşedinte al Consiliului de administraţie, şi consilier personale regi ai Regatului, deoarece este una dintre aşa-numitele Sudairi şapte fiii regelui fondator.

Viaţa politică

Guvernator al Riyadh

Începeți să introduceți politica pe 11/6/1373 Ah 16 martie 1954, când a fost numit Emir de Riyadh în numele fratelui său, Prinţul Nayef bin Abdul Aziz, 25 Shaban 1374 Ah 18 aprilie 1955 numit Emir de Riyadh, şi Riyadh Emiratul a 7/6/1380 Ah 25 ianuarie 1960, când a demisionat din funcţie. 10 Ramadan, 1382 Ah 4 februarie 1963 emis de lui Majesty regele Saud bin Abdul Aziz bulks decret regal numit din nou regiune Emir de Riyadh.
În timpul mandatului său Emiratul de la Riyadh, după care excursii externe: vizita capitala iordanian în 1968, ca preşedinte al Comitetului de oameni pentru a ajuta victimele Jordan, lui al doilea lot de donaţii din partea cetăţenilor din Riyadh, şi în 1969, Arabia Saudită forţele staţionate pe linia frontului în zona Jordan Valley în Jordan, însoţite de regele Hussein Bin Talal. În 1974 a vizitat Kuweit şi Bahrain şi Qatar pentru a consolida poziţia arabe, şi în 1985 a vizitat Paris şi preşedintele francez Jacques Chirac Medalia de peste un an pentru a crea oraşului Paris. În 1991, el a vizitat la Montreal, Canada, unde a deschis o expoziţie a Regatului între ieri şi de azi. În 1996, el a fost primit de Preşedintele Jacques Chirac la Palatul Elysee din Paris în timpul unei vizite în capitala franceză.
Încheiat vizitei sale oficiale în Franţa plăteşte o vizită oficială în Bosnia, cu Preşedintele bosniac Alija Izetbegovic reguli King Fahd culturale Centru oraş din Saraievo, şi a deschis o serie de proiecte de înalta autoritate pentru a colecta donatii pentru musulmanii din Bosnia-Herţegovina, şi o piatra de temelie a Prințului Salman bin Abdul Aziz, în Sarajevo, a deschis, de asemenea, Prințul Salman bin Abdul Aziz Moscheea King Fahd în Gibraltar. În 1998 Prinţul a vizitat Pakistan, Japonia, Brunei, Hong Kong, China, Coreea de Sud şi Filipine pe un tur asiatice vizează dezvoltarea relaţiilor. În 1999, a vizitat Filipine, acordate de filipinez preşedinte Joseph Estrada „Medalia au redus la tăcere noi” sus Republica Filipine, în recunoaştere pentru munca sa de caritate şi ajutor filipineze ocuparea forţei de muncă în Împărăţie, şi în luna iulie, el a vizitat Senegal, senegalez Preşedintele Abdou Diouf Medalia „cea mai mare în Senegal”.

Ministru al apărării

După decesul Prințului Sultan bin Abdul Aziz, Prințul moștenitor, viceprim-ministru, ministru al apărării şi aviaţie şi inspectorul General pe 9 Dhu al-hijja 1432 h 5 noiembrie 2011 emis de custode, Regele Abdullah bin Abdul Aziz este un regal numirea ca ministru al Apararii. În Arabia Saudită, care include forţelor terestre şi aer şi aer de apărare.
În timpul mandatului său, Departamentul de apărare pe 3 decembrie 2012, Londra vizita, la invitaţia britanic Ministrul Apararii Philip Hammond (la acel moment), pentru a discuta situaţia generală în regiune şi relaţiilor bilaterale dintre cele două ţări. Pe 12 martie 2012, el a vizitat Statele Unite, şi a fost primit de noi Preşedintele Barack Obama la Casa Albă a fost considerat, printre altele, bilaterale şi regionale subiecte de interes comun. Şi necesitatea de a rezolva ordinea Statele Unite cu privire la Siria şi Iran. Madrid a ajuns pe 6 iunie 2012 pe o vizită la Regatul Spaniei la invitaţia ministrului de apărare spaniol Pedro morinis ulare, discuta o serie de fişiere importante şi schimb de puncte de vedere cu privire la evenimentele curente din regiune.

Prințul moștenitor

După moartea lui Prinţul Nayef bin Abdul Aziz, Prințul moștenitor, vicepremier şi ministru de interne, pe 18 iunie 2012 emis de custode de două Sfinte Moschei Regele Abdullah bin Abdul Aziz ordonat regal selectat ca Prințul moștenitor și numit Vice prim ministru si Ministrul Apararii.
În timpul mandatului său legământ, cu semne clare de concurenţă în continentul asiatic pentru continente Europene şi nord-americane, în februarie 2014, turneul l-a luat în Pakistan, Japonia şi India, care au devenit o greutate politice şi economice şi strategic în acest sens, vizita a fost important să Vezi istoria şi viitorul relaţiilor dintre aceste state. Pe 17 martie 2014, el a vizitat Japonia, unde a întâlnit împăratului Akihito al Japoniei, prim-ministru Shinzo Abe.

Regele Arabiei Saudite

A fost touted ca un custode Salman bin Abdulaziz Al Saud, rege al Arabiei Saudite, pe 3 martie 1436 23 decembrie 2015.

Pachete de furtuna

Pe joi 5 mai 1436 e-26 ianuarie 2015, regele Salman începe furtuna pachete împotriva huthis în Yemen atunci când Royal Air Arabia forţa bombardamentelor grele pe predicatorul pe miliţia şi forţele de Saleh în Yemen.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter