Saad Bin Abdul Aziz Al Saud

Prince Saad Bin Abdul Aziz Al Saud (1333 AH / 1915-7 Rajab 1414 AH / douăzeci și un decembrie 1993), fostul șef al Consiliului familiei regale saudite. Acesta este al șaptelea fiu al fiilor lui King Abdul Aziz-de la soția sa, Prințesa Jawhara fata Saad Al-Sudairy. A fost printre cei care au sprijinit mișcarea Princes gratuite.

A crescut în grija tatălui său, regele Abdul Aziz-, și l-au trimis în 1337 la unchiul său, prințul Mohammed bin Abdul Rahman, el trebuie să învețe să citească și să scrie, ecvestru și memorarea Coran. Sa întors la tatăl său în 1342 e Farah sa schimbat foarte mult în ceea ce privește literatura, stiinta si a decis să re-trimite la unchiul său, prințul Mohammed, pentru a afla de războaie, și a rămas cu el trei ani pentru a fi învățat în anul 1345 AH, a participat pentru prima dată în războiul în bătălia de sabilla care a avut loc în anul 1347 AH corespunzătoare 1929, și a fost rănit în timpul acestei lupte de două ori leziuni grave forțat Prince Mohammed unchi care a fost în bătălia de progresele înregistrate în câmpul de luptă centrală și transportate spre exterior, în cazul în care transferat la Taif pentru a fi tratată, și a rămas luni sub tratament și de două ori un foc de armă rana accidentare la genunchi, iar apoi a revenit mama trimis Prince Mohammed a instrui mai mult pe război, și nu sa oprit până 1350, când tatăl său a decis numirea sa în calitate de comandant adjunct al Bătălia de la Jizan, care sa încheiat cu victoria și unificarea Regatului în 1351.

În 1360 a luat Emiratul de Asir regiunii, iar regiunea a văzut în custodia capital privat și Abha integrat renaștere urban, în cazul în care sonde au fost săpate și excavate, curățate și piețele de construcții comerciale, așa cum regiunea la sfârșitul domniei sale a văzut construirea de baraje în locurile care le sunt alocate. Regiunea a cunoscut, de asemenea, o dezvoltare în apărare aeriană cu ajutorul prințului Mansour bin Abdulaziz Al Saud, care a trimis aeronava civilă în domeniul militar în anii cincizeci și patruzeci de ani. Sub prințul pana in anul 1379 AH corespunzător 1960.

După ce a părăsit Emiratul Asir numit adjunct ministru de interne pentru probleme de securitate și, în anul 1379 AH corespunzător 1960, a continuat să își asume responsabilitatea de a anului 1408, corespunzător anului 1987. În 1409, a preluat președinția Arabia consiliului de familie regale, și a fost prezidat de moartea sa în anul 1414 .

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter