Khaled bin Abdul Aziz Al Saud

Khaled bin Abdul Aziz Al Saud (6 22 februarie 1331 Ah/13 Feb 1913-21 Shabaan 1402/13 iunie 1982), regele Arabiei Saudite la 25 martie 1975-13 iunie 1982. Este al cincilea fiul regelui Abdul Aziz fiii masculin printesa Al Jawhara Bint bin jalawi bin Anicutza Al Saud.

El a crescut în grija tatălui său în timpul instalării pentru a include alte regiuni ale statului, Coran şi Ştiinţe religioase primite de către cercetători, şi ecvestru şi tir cu arcul. Nu caută transmite orice poziţie, şi a făcut nu se angajeze în politică după moartea lui Regele Abdul Aziz. După anexarea Hijaz s-a numit stat adjunct Prinţului Faisal în Hedjaz în 1926. În 1962, el a fost numit adjunct al prim-ministru, este primul, deoarece moartea tatălui său primeşte. După lărgirea ruptură între regele Saud fraternitate şi Prinţului Faisal, regele Saud şi avizul consultativ al savanţi stipulat că rămâne de regele Saud King că Prinţului Faisal conduce toate aspectele Britanie interne şi externe, în prezenţa regelui în ţară sau, după emiterea avizului consultativ emis fii ai regelui Abdul Aziz Al-Saud prinţi şi senior Decizia care a sprijinit site-ul opinia oamenilor de ştiinţă şi a solicitat Prinţului Faisal un prinț moștenitor și prim-ministru pentru a accelera punerea în aplicare a avizul consultativ, cabinetul s-a întâlnit pe 30 septembrie 1964 un Acesta fiind prezidat de viceprim watkhzao deciziei de a transfera competenţele de King Saud Royal Prince Faisal şi bazate pe opinia si decizia de princes

După depunerea de King Saud și King Faisal a luat verdictul, lui sora fratele renunţă Printul Mohammed ca coroana ca King Faisal a trimis un mesaj la Printul Mohammed al fiind un front-runner pentru post, dar Printul a răspuns cu o scrisoare în care el a cerut scuze şi a fost nominalizat de către el, King Faisal o scrisoare, informându-l pentru aprobarea candidaturii sale pentru coroana. Apoi a fost printul Mohammed bin Abdul Aziz la o adunare a tuturor Saud familie deţine 27 20 noiembrie 1384 Ah/29 martie 1965 şi llakhbarhm selectat ca Prințul moștenitor.

Răniţi în 1970 cu pieptul său şi a fost tratată la domiciliu, şi a fost în timpul tratamentului a fost cu complicaţii care ameninţa viaţa. În 1972 a efectuat o operaţiune pentru a elimina o parte din peretele frontal stâng inimii camera la clinica Cleveland, în 1976, medicii descoperit problema în lui şold şi a suferit o intervenţie chirurgicală de înlocuire hip în Londra şi în 1978 a descoperit un semn de slăbiciune în chirurgie cardiacă musculară și cardiacă din nou în spital Cleveland. În dimineaţa zilei de duminică 21 Shaban 1402 13 iunie 1989 a murit toma.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter