Ahmed bin Abdulaziz Al Saud

Ahmed bin Abdulaziz Al Saud (1361 AH / 1943 -), Ministerul de Interne al Regatului Arabiei Saudite la perioada 18 iunie 2012 până la 5 noiembrie 2012. Treizeci-ateu este fiul din fiii lui King Abdul-Aziz la soția Printesa fată partea lui Ahmad Sudairi.

A inceput sa primare prinți școlare vieți de King Abdul Aziz din Riad și apoi Alonjal Institute, stabilit de regele Saud din Riad și completată elementar, de mijloc și a terminat liceul în Arabia Saudită, a fost șeful cercetași la institutul până absolvit-o în 1381 AH, corespunzând la 1961. El a călătorit în Statele Unite ale Americii pentru a studia la sfârșitul anului 1961 și a studiat limba engleză și unele subiecte știință de la Universitatea din California de Sud (U.S.C). Du-te la Rdlandz (Universitatea din Redlands) suprafață de San Bernardino în sudul California, unde a obținut o diplomă de licență în științe politice în 1968. El a fost acordat doctoratul în studii umaniste la Universitatea din California Rdlandz Americii la 26 iulie 1999 m .. și de recunoaștere de la universitate pentru eforturile sale și eforturile muncii sale în domeniu și la universitate în timpul perioadei de studiile sale și nu numai.

antreprenoriatului profesat inclusiv prezidează consiliul de administrație al Companiei Naționale de ghips în 1389 AH, corespunzând 1969 până la sfârșitul lui 1390 AH, corespunzând la 1970. La începutul anului 1391 H, ceea ce corespunde 1971 Royal Karim a fost eliberat de numire a acestuia în calitate de agent al Emiratul Mekka regiunii.

Este activitatea desfășurată de Emiratul regiunii Mecca este de a conduce și follow-up al guvernatorului regiunii la momentul respectiv, prințul Fawaz bin Abdul Aziz. Primul ofițer la o vizită la nivel înalt în zonele sudice ale Jeddah (Laith și Qunfudah și iazuri) și atinge nevoile oamenilor și au existat o multime de astfel de regiuni înapoiate și nu are drumuri asfaltate si drumuri stabilit ulterior că se conectează aceste zone până Jizan. Precum și eforturile mari ale primei reuniuni a emirate ale contractului regiunii (ceea ce se numește acum guvernoratele și centrele). Aceasta a inclus reprezentanți ai servicii, cum ar fi ministerele de sănătate, primării, agricultură, apa, electricitate, și a dus la dezvoltarea serviciilor, în general, ca rezultat performanțe îmbunătățite și pentru a atinge cea mai mare parte a nevoilor cetățenilor din regiune, precum și de dezvoltare a aparatului administrativ din regiune, cu participarea Ministerului de Interne și altele. În primul rând el a început să lucreze la ideea de studiile de teren pentru pelerinaj de a propune ridicarea Ministerul Internelor și aprobate de către Înalt format în primul rând și apoi o comisie comună a ministerelor implicate ca o echipă calificat pentru locuri de muncă și a contribuit la un efort personal, sprijinirea în continuare a acestor studii și împotriva căreia a stabilit ceea ce se numește acum la Centrul de Cercetare Hajj. El a condus comisia de planificare regiune. Participarea Subcomisia pentru Hajj și urmările sale. În luna Dhu al-Hijjah a anului 1395 Ordinul Regal a fost emisă de desemnare a sa ca ministru adjunct de Interne, unde a contribuit la și sub supravegherea prințului Naif bin Abdul Aziz, opera unei noi organizări a Ministerului și dezvoltarea forțelor de securitate, cu toate facilitățile
El a rămas în postul de ministru de interne până 05 noiembrie 2012, când a fost eliberat din ea, la cererea sa. El a fost numit în locul lui, prințul Mohamed bin Nayef.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter