Extinderea treilea Haram

Inaugurat custode Salman bin Abdulaziz Al Saud cinci proiecte în Arabia extinderea treilea Moscheea Sfântă Mecca, inclusiv construirea de expansiune, pieţe şi tuneluri, servicii de constructii şi şoseaua de centură am. El a informat custode, stereoscopica extinderea plin de Marea Moschee, şi imagini conţin elemente şi componente de proiectul de extindere, asculta explicatia.

El a descris deschiderea de expansiune istoric ca potrivit adezivi şi Islamic blgaa istorice noapte şi binecuvântarea bun îmbrăţişându-în strălucirea de Orion, natura embrionare înmuiat, şi a jucat de patronul său şi ei calomnie, cu o atmosferă de credinţă, de onoare şi grăbeşte-ei, în onoarea de loc şi timp şi loc şi ocazie.
Dr. Al-Manuel a spus: «această expansiune istorice includ suprafețele totale pentru întregul proiect. 470. 1 metri patrati şi găzdui Moscheea Sfântă a mai mult de 100.000. 850. 1 ser, si porti automatizate proiect reusit camere pentru telecomandă valoarea proiectului secţiuni 78, parter din jurul o expansiune de clădire.

Proiectul contine sisteme sofisticate, inclusiv sistem de sunet cu totală numărul ajungând la 4524 căşti căşti, precum şi sistem de alarmă de incendiu și sistem de supraveghere ca ori totală ori sta 6635 fotografiat întreaga clădire şi igiena sistemele ca un sistem de praf de extracţie.

El a explicat că clădirea conţine, de asemenea, Zam Zam apă plimbări în cadrul sistemului integrat Zam Zam apă răcită total plimbări Zam 2528 Oriel, oferind servicii premium şi locuri pentru RUGĂCIUNEA în roluri diferite şi diverse niveluri veni adaptat numărul tot mai mare de pelerini şi vizitatori care de plasare a acestei probleme istorice proiect înghesui pentru totdeauna. El a subliniat că aceste realizări istorice va avea un impact pozitiv asupra vizibilitatea şi conducerea acestei tari este binecuvântat şi custode musulman performanţele lor în diseminarea bun şi securitate şi moderaţie şi pace, dragoste, toleranţă, dialogul şi armonie.

Impactul că custode, apăsând butonul lansarea extinderea proiectului Marea Moschee din clădire, care include un gateway majoră constă din trei secţiuni, fiecare din frunze de fiecare 18 tone sunt conduse de control la distanţă şi extensibilitatea care constă din trei roluri pe plat 000 de constructii de constructii. 320 m², adăposteşte ser de 300 000, au lansat-acceptate de Dumnezeu-teatre de expansiune cu o 175 000 m 2 şi poate găzdui aproximativ 20.000. ser 330. Lansat – Dumnezeu-pietonală tuneluri care cuprinde cinci tuneluri pentru pietoni pentru a trece de trafic din campusul în zona de hujoun wegrol, patru dintre care au fost alocate pentru a transporta oaspeţii la Casa sacru de Allah în al cincilea alocate pentru situaţii de urgenţă şi securitate piese, lungimea totală de tuneluri este aproximativ 5300 m, pe lângă serviciile centrale de complexe si includ de energie electrică şi apă răcită generatoare de aşteptare şi colectarea de deșeuri și rezervor de stingere pompe de apă, şi primul proiect de şoseaua de centură, care este situat în zona centrală, weitmd lungime 4600 m 2 şi include poduri şi tuneluri pentru a trece de trafic din regiune Centrale în afara cu trei benzi în fiecare direcţie.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Etichete:, , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter