Regatul de Hedjaz şi Nejd

Regatul de Hedjaz şi Nejd şi accesorii. Stat fondat după Sultanatul de Najd si accesorii combina balasharinat Britanie din Hijaz secolului trecut sub conducerea de sultanul Abdul Aziz bin Saud, regele a fost inscaunat hegaz cu Haram pe 8 ianuarie 1926. Un an mai târziu, pe 29 ianuarie 1927 a proclamat rege, de asemenea, în loc de titlul de Sultan, Jeddah Tratatul între guvernul britanic şi de Regatul Hedjaz și Nejd și accesorii în 1927, Marea Britanie a recunoscut Abdel Aziz ca rege peste ei în cazul în care acestea au fost declarației solemne ca rege din Regatul de Hedjaz şi Nejd şi accesorii.
Pe 23 septembrie 1932 unificarea Regatului a fost sub un nume nou şi este Arabia Saudită.
Regatul de Hedjaz şi Nejd a putut din cauza sale relaţii strânse cu Regatul Unit, pentru a finaliza politicii sale expansioniste oferindu-le cu arme.
Regatul Hedjaz a fost retrasă din Liga Națiunilor la cererea regelui Abdul Aziz. În 1926 Uniunii Sovietice a recunoscut de Regatul Hedjaz şi Nejd urmat în Statele Unite în 1931. În 1932 ţinute în toate din Marea Britanie, Uniunea Sovietică, Turcia, Persia şi Olanda comisioane în Jeddah, fie Franţa, Italia şi Egipt a menţinut neoficiale reprezentanţi consulari.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter