mishaal bin Abdul Aziz Al Saud

Prins mishaal bin Abdul Aziz Al Saud (26 Muharram 1345 e/5 September 1926-), Chief van trouw. Het is de veertiende zoon van zonen van koning Abdul Aziz. En zijn moeder was een martelaar.
Geboren in Riyad, hij hield van politiek en luchtvaart vanaf een jonge leeftijd, zijn vader was prins Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al Saud, die koning werd in het jaar 1351 e besloten te trainen voor de oorlog in 1353 en was van 8 jaar. In 1355 besloot zijn vader zijn zoon Khaled gepredikt oorlog omdat zijn vaders leeftijd meer dan 60 jaar en leerde in oorlogen in 1357, hij voltooide zijn opleiding en werd in 1365 toevertrouwen.
Een monster van zijn vader King Abdulaziz Al Saud in 1364 zijn plaatsvervangend Minister van defensie, en bleef in die positie tot de dood van zijn broer, Defense Minister Prins Mansour in 1370, een voorbeeld van zijn vader als Minister van defensie als zijn opvolger. Na zijn vaders dood hij werd benoemd tot Minister van de afgevaardigde van het ministerie van onderwijs, en werkte met Prins Fahd Bin Abdul Aziz Al Saud, en bleef in deze post tot nadat hij prins Fahd verlaten. In 1382 was hij herbenoemd als Minister van defensie en de luchtvaart, die bleef voor een korte periode. Vervolgens werd hij benoemd tot Emir van Makkah.

In 1389 h proef prins Khalid Bin Abdul Aziz Al Saud, voorzitter van de Saoedische tourism authority, en bleef er tot het jaar 1414, vervolgens proef koning Fahd Bin Abdul Aziz Al Saud, zijn adviseur en bleef in deze post tot 1426, wanneer politieke en besloot over te laten aan zijn persoonlijke leven en zijn bedrijf indien hij heeft diverse projecten in het Koninkrijk de meest bekende groep van fakkel holding, hij zit de Raad van bestuur van bionierz bedrijf. Proef de koning Abdullah bin Abdul Aziz Al Saud, voorzitter van trouw op 10 December 2007.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter