Abdul Majeed bin Abdul Aziz Al Saud

Prins Abdul Majeed bin Abdul Aziz Al Saud (1361/1942-18 rabe’a Al-Thani 1428 Ah/5 mei 2007), voormalige gouverneur van Makkah. Hij is de derde zoon van koning Abdul Aziz de zonen man, zijn vrouw prinses Haya Bint Sa’ad Al-Sudairy.

Hij studeerde eerst door Sjeik “Abdullah bin Abdul-Ghani Khayat» leren van de Koran en religieuze principes, ga dan naar” school beheerder “in Riyad en bestudeerd door de tussenfase. In 1374 Ah ging bij de Marine en later reisde naar het Verenigd Koninkrijk te bestuderen.

In Muharram 1400 19 maart 1989 in Prins van tabook, zorg tijdens zijn diensverband ontwikkelen amartha regio wanneer de economische ontwikkeling en aangemoedigd beleggers om te profiteren van landbouw natuur en boerderijen, en controleren op veel successen in economische en sociale ontwikkeling in de periode. Hij bleef op Tabuk 15 Safar 1406 ah 26 augustus 1986 toen een warrant Koninklijke Prins aan Medina toegewezen], tijdens zijn ambtsperiode is begonnen uitvoering van een project amartha koning Fahd naar Al-Masjid Al-Nabawi en de omliggende regio Midden ontwikkeling en implementatieproces direct overzag. Hij moedigde ook de oprichting van enorme vastgoed beleggingsinstellingen, landbouw en de grootste instelling voor de investering Taiba werd de stad een centrum van attractie voor beleggers.

Houden ervan uitgaande dat het Vorstendom van Madinah en 16 Shaban 1420 Ah/November 25, 1999, toen hij werd benoemd tot Emir van Makkah, en afgezien van het Prinsdom hecht ontwerp ambulante diensten ontwikkeling Commissie in Makkah voor het uitvoeren van de service in dit gebied, evenals het idee van een eerste project voor verzorging van ouderen en de ouderen in Jeddah.

Hij was dood verklaard op zaterdag 18 maart 1428 Ah 5 mei 2007 effect van leukemie “leukemie”. En bad voor hem op maandag 20 maart 1428 Ah 7 mei 2007 in de moskee van Imam Turki Bin Abdullah en begraven op de begraafplaats van Oud.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter