Abdul Rahman bin Abdul Aziz Al Saud

Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Abdul Rahman bin Abdul Aziz Al Saud (1931 -), vice-minister van Defensie en oud-luchtvaart in Saoedi-Arabië. Het is de zestiende van de zonen van koning Abdul Aziz mannelijke zoon, en zijn moeder is prinses meisje Ahmed Al-Sudairy aandeel en wordt beschouwd als een van de zogenaamde titel Sudairi Seven.
Na de dood van zijn vader, een periode trad hij één van de scholen in Californië in de Verenigde Staten, een school leert ze de middelbare school cursussen en speciaal programma om studenten in aanmerking voor toelating tot de militaire academie te geven, en trad de toenmalige militaire academie in San Diego, waarna hij zich aansloot bij de faculteit van de Universiteit van Californië economie.
Het heeft niet de politiek in te voeren alleen in 1403, wat overeenkomt met 1983, toen koning Fahd een bevel benoeming van hem als vice-minister van Defensie en Luchtvaart. Hij bleef in functie tot 9 november 1432, wat overeenkomt met 5 november 2011 toen Oafah Koning Abdullah van zijn post nadat hij weigerde om trouw te zweren aan prins Nayef als kroonprins.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter