Saad bin Abdul Aziz Al Saud

Prins Saad bin Abdul Aziz Al Saud (1333/1915-7/6/1414/December 21, 1993), voorzitter van de Saudische koninklijke familie voor. Is de zevende zoon van koning Abdul Aziz de zonen van zijn vrouw, prinses Jawhara Bint Sa’ad Al-Sudairy. Degenen die het vrije verkeer van de prinsen had gesteund.

Hij is opgegroeid onder de zorg van zijn vader, koning Abdel Aziz, stuurde hem in 1337 naar zijn oom, Prins Mohamed Bin Abdul Rahman en leren waar lezen en schrijven en Qur’an. Hij keerde terug naar zijn vader in 1342 e Farah veranderd veel op het gebied van literatuur en wetenschap besloten om opnieuw voor zijn oom, Prins Mohamed, om te leren, en hij bleef met hem drie jaar om te leren in 1345, nam voor het eerst in de oorlog in de slag bij sabilla in 1347 Ah tot 1929, en raakte gewond tijdens deze slag tweemaal ernstig letsel gedwongen zijn oom prins Mohammed, die in het gevecht voor het centrum van het slagveld en buiten, waar de campagne naar Taif worden genezen verhuisde, en maanden verlaten Onder behandeling van de schade twee keer op de knie door een kogel, dan hersteld van zijn vader naar Prins Mohamed gestuurd om te oefenen meer oorlogen en niet stoppen tot het jaar 1350, toen zijn vader besloot zijn benoeming als plaatsvervangend commandant van de strijd van Jizan die in een overwinning eindigde en hereniging van het Koninkrijk in 1351.

In 1360 heeft e nam het emiraat van Asir, de regio gezien in voorlopige hechtenis in het bijzonder met Abha geïntegreerde stedelijke renaissance, waar wells en uitgegraven en gereinigd en bouw markten, aangezien de regio heeft gezien laat in zijn regeerperiode bouwen van dammen in plaatsen. De regio zag ook een evolutie in de defensie van de lucht met behulp van Prins Mansour bin dat Abdul Aziz Al Saud verzonden civiele vliegtuigen in de jaren 1950 en de militairen in de jaren 1940. Hij bleef tot het jaar 1379 Ah 1960.

Na het verlaten van het emiraat van Asir benoemd tot plaatsvervangend minister van binnenlandse zaken voor veiligheidszaken in 1379 Ah 1960, en onder haar verantwoordelijkheid worden het jaar 1408 Ah 1987. In 1409 e nam het voorzitterschap van de Raad van de Saudische koninklijke familie, en liep naar zijn dood in 1414.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter