Thamir bin Abdulaziz Al Saud

Prins THAMER bin die Abdul Aziz Al Saud werd geboren in Riyad in kasteel (1938-1958), zevende zoon van koning Abdul Aziz zonen mannelijke vrouw nouf Bint Nawaf Al-Nuri Shaalan Al-ANZI de kleinzoon, Sheikh Nuri Al-ANZI Shaalan Sheikh roller van geit. Ze stierf in Jeddah in 1411. En koning Abdul Aziz gehuwd met prinses nouf in 1354 Ah, na de verovering van Al-Jouf, geopend en aanvaarde stam geit van koning Abdul Aziz, en sommige westerse kranten sprak over het belang van dergelijke huwelijk, zelfs krant (Daily Express) dat huwelijk betekent houden Saud gesloten sterke diplomatie dat Sheikh Shaalan een grote stam en zijn belang in de koning Abdul Aziz in de uitspraak van de subsidie op Al Jazeera Arabisch regelt.
Leer Quran op de staat paleis en enkele forensische wetenschap, en na het voltooien van middelbare school, stuurde zijn vader hem de koning Abdul Aziz naar de Verenigde Staten om zijn studie aan de Universiteit te voltooien.

Hij stierf in een auto-ongeluk in San Francisco in oktober 1958. Zijn lichaam werd gebracht van de Verenigde Staten naar Saoedi-Arabië het bad menigte van burgers en Koning Saud en zijn broers, Prins Mamdouh en Prins mashhour, een groot aantal vorsten en ambtenaren, niet Prins THAMER een politiek mandaat of de regering voor de afgelopen jaren.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter