Turki Bin Abdul Aziz Al Saud

Prins Turki Bin Abdul Aziz Al Saud (1932), plaatsvervangend Minister van defensie en luchtvaart van Saoedi-Arabië voormalige. Eenentwintigste zoon van koning Abdul Aziz de zonen mannelijke vrouw prinses Hessa bint Ahmed al-Sudairi. Het is vernoemd naar de tweede Turkse geboren na de dood van zijn oudere broer Turk die stierf in 1918. Vice Minister van defensie en de luchtvaart in de regeerperiode van koning Faisal tot het begin van de regeerperiode van koning Fahd in 1983.

Les Prins Turki Bin Abdel Aziz in de prinsen school opgericht door koning Abdul Aziz zijn zonen in 1356 leren en uitvoeren door Sheikh Abdullah Abdul-Ghani Khayat en helpt bij het beheer van Ahmad bin Ali al-kadhimiy, onderwezen door Sheikh Saleh lavendel, wetenschappers en intellectuelen benoemd tot koning Abdul Aziz om zijn kinderen te onderwijzen. Hij sloot zich aan bij Prins Turki Bin Abdul Aziz school sinds de opening op 9/3/1356 e

16 Safar 1377 10 januari 1957 hij was Emir van Riyad benoemd voor rekening en voor de reizen van de Prins regio Salman bin Abdulaziz Al Saud, begeleid door Koning Saud bin Abdulaziz naar Libanon. 25 juli 1969 op 10 Muharram 1389 Ah benoemd tot plaatsvervangend Minister van defensie en de luchtvaart, en dit bleef tot het jaar 1403 h in 1983, en later verliet Saoedi-Arabië en verbleef in Egypte met zijn gezin, en in 2010 besloten om terug te keren naar Riyad en stabiliteit.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter