Ahmed bin Abdul Aziz Al Saud

Ahmed bin Abdul Aziz Al Saud (1361/1943-), Minister van de binnenlandse zaken van Saoedi-Arabië, vanaf 18 April 2012 tot en met 5 November 2012. Is de 31e zoon van koning Abdul Aziz de zonen van zijn vrouw, prinses Hessa bint Ahmed al-Sudairi.

Hij begon zijn basisschool, prinsen in het leven van koning Abdul Aziz in Riyad en vervolgens beheerder Instituut opgericht door Koning Saud in Riyad en volledige primaire- en tussen- en eindproducten high school in Saoedi-Arabië, en de task force werd voorgezeten door Scouts in het Instituut tot afstuderen in 1381 Ah 1961 m. reisde naar de Verenigde Staten om te studeren aan het einde van 1961 en studeerde Engels en sommige wetenschappelijke vakken, University of Southern California (U.S.C). Ga naar rdlandz University (Redlands) in San Bernadino was in Zuid-Californië behaalde een Bachelor in politicologie in 1968. toekenning van Doctor in de geesteswetenschappen van de Universiteit van Californië rdlandz Amerika op 26 juli 1999. In erkenning van de inspanningen van de Universiteit en in haar werk en aan de Universiteit tijdens de periode van studie en daarna.

Voert bedrijf, met inbegrip van de Raad van bestuur van nationale gips bedrijf van 1389 Ah 1969 tot het einde van het jaar 1390 h 1970 voorzit. vroeg in het jaar 1391 AH 1971 Koninklijk besluit aangewezen agent voor het emiraat van Makkah.

En de werkzaamheden van het emiraat van Mekka is de richting en de follow-up van Prins regio tijd Prins Fawwaz bin Abdul Aziz. Hij was de eerste senior-niveau bezoek gebieden van zuidelijk Jeddah (Laith qunfuda, vijvers) en touch zelfs de behoeften van de mensen die er waren die gebieden bleef ver achter met geen verharde wegen, en vervolgens de weg tussen deze regio’s gevestigde Jizan. Evenals de aanzienlijke inspanningen die de eerste vergadering van de Verenigde Arabische Emiraten in de regio (wat heet nu de provincies en de centres). Hierbij vertegenwoordigers van ministeries, zoals gezondheidszorg, gemeenten, landbouw, water en elektriciteit, wat resulteert in algemene diensten ontwikkeling wat resulteert in betere prestaties en voldoen aan de meeste behoeften van de burgers in de regio, alsmede de ontwikkeling van het administratieve systeem in de regio met de deelname van het ministerie van binnenlandse zaken en anderen. Eerst begon te werken van het idee van veldstudies bedevaartsoord om uitstel aan de Minister van binnenlandse zaken en goedgekeurd door de hoge plaats en de tijd vormden een gemengd comité van de betrokken ministeries zoals het team gekwalificeerd voor de baan en een persoonlijke inspanning geleverd en voortdurende steun voor dergelijke studies en maken wat heet nu de Hadj Research Center. Oppervlakte Planning Commissie van het terras. Hij nam deel aan de Subcommissie voor bedevaart en de daaropvolgende. In de maand Dhul Hijjah in 1395 e Koninklijk besluit benoemd tot Vice Minister van binnenlandse zaken, waar hij, onder toezicht van Prins Nayef bin Abdul Aziz een nieuw ministerie en de ontwikkeling van de veiligheidstroepen in alle faciliteiten organiseerde

Onder minister van binnenlandse zaken tot 5 November 2012 wanneer ontheven van het op zijn verzoek. Van uitkering bin benoemde prins Muhammad bin Nayef Abdulaziz Al-Saoed.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter