Mansour bin Abdul Aziz Al Szaúd

Herceg Mansour bin Abdul Aziz Al Szaúd (1336/1918-1369/2 May 1951), egykori miniszter, védelmi és a repülés, Szaúd-Arábia. King Abdul Aziz fiai nyolcadik fia van. És az anyja az hercegnő mártír örmény származású.

A hercegek iskolában tanult és megtanulni olvasni és írni, és memorizálni a Qur’aan. Az évi 1351-e részt az apjával, Jizan csatában. Egy minta, apja, király Abdel Aziz, a honvédelmi miniszter és a hadsereg, és a szolgálatát helyezni a fejlesztési tervek, a katonai ágazatban, a katonai laktanya a Hejaz, a Nejd és a Asir alapjait és küldték a számos katonai személyzet külföldi tanulmányi és képzési, hozza a modern gépek, a résztvevők a szaúdi hadsereg gyorsan, így a két lett katonai army 20000 becsült száma, és kifejlesztett egy rendszert, prémiumok és a fizetések, az összes katonai ágazatban az állami pénzügyek részvételével. Során néhány hadsereg egységei részt vett az 1948-ban Palesztina háborúban.

1369-ben Ah 1951 utazott testvérei, fehér és Khaled Párizsba, és miután a gép landolt a nappaliba, és hirtelen halált halt meg.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter