Salman bin Abdulaziz Al Saud

Salman bin Abdul Aziz Al Szaúd (5 Shawwal 1354 e/31 január 1935), a Szaúd-arábiai király, és vezetője a kabinet és a főparancsnoka a katonai erők, az ötödik fiának fiai az alapító King Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al fehér Al Saud, a felesége hercegnő Hessa bint Ahmed al-Sudairi. Egyik legfontosabb eleme a szaúdi királyi család titkára, a család és a Tanács elnöke, és személyes tanácsadója a Királyság királyai, ez az úgynevezett Sudairi hét fiai a király egyik alapítója.

Politikai élet

Riyadh kormányzója

Kezdjük el beírni a politika, a 11/6/1373 Ah 16 március 1954-ben, amikor kinevezték Emir Riyadh nevében testvére, Prince Nayef bin Abdul Aziz, 25 Lilla 1374 Ah április 18-én 1955-ben kinevezett Emir Riyadh, és a Riyadh Emirátus, 1380/6/7 Ah 25 január 1960-ban, amikor lemondott a hivatal. A 10 Ramadan 1382 Ah 1963. február 4 által kibocsátott ő felsége a Király Saud bin Abdul Aziz bulks Emir Riyadh régióban újra kinevezett királyi rendelet.
Riyadh Emirátus, mely külföldi túrák után hivatali ideje alatt: látogasson el a Jordániai tőke 1968-ban, mint a Jordan, a második tétel a polgárok Riyadh, adományokat áldozatainak megsegítésére a népi Bizottság elnöke, és 1969-ben, az első sorban a Jordan, King Hussein Bin Ferenc kíséri Jordan Valley területén állomásozó Szaúdi haderők. 1974-ben meglátogatta, Kuvait és Bahrein és Katar Arab helyzetének megerősítése és 1985-ben meglátogatta Párizs és Jacques Chirac francia elnök éremmel tünteti ki több mint egy éve, hogy megteremtse a Párizs. 1991-ben járt Montreal, Kanada, ahol kinyitotta a Királyság kiállítás között, tegnap és ma. 1996-ban ő érkezett Jacques Chirac elnök a Elysee Palace Párizsban a francia főváros látogatása során.
Miután véget ért Franciaország hivatalos látogatást tett hivatalos látogatást tett a Bosznia, boszniai elnök Alija Izetbegovics szabályok King Fahd kulturális központ, Szarajevó, és megnyitotta a Főhatóság Bosznia-hercegovinai muszlimok adományokat gyűjteni a projektek számos és herceg Salman bin Abdul Aziz, Szarajevóban, a kőzetekben is megnyitott herceg Salman bin Abdul Aziz mecset King Fahd Gibraltárban. 1998-ban a herceg látogatott egy ázsiai túra kapcsolatok fejlesztését célzó Pakisztán, Japán, Brunei, Hong Kong, Kína, Dél-Koreában és a Fülöp-szigeteken. 1999-ben ellátogatott a Fülöp-szigeteken, Fülöp-szigeteki elnök Joseph Estrada “medal őket elhallgattatni bennünket” oda felső Fülöp-szigeteki Köztársaság, jótékonysági munkája elismeréseként, és segít a Fülöp-szigeteki foglalkoztatás a Királyság, és júliusban, meglátogatta Szenegál, szenegáli elnök Abdou Diouf oda “Szenegálban a legnagyobb kitüntetést”.

A honvédelmi miniszter

Halála után Prince Sultan bin Abdul Aziz, trónörökös, helyettes Premier, a honvédelmi miniszter és a repülési és főfelügyelő a 9 Dhu al-hijja 1432 h a gondnok által kiadott 5 November-2011 király Abdullah bin Abdul Aziz egy Royal kinevezése a honvédelmi miniszter. Szaúd-Arábia, amely magában foglalja a szárazföldi erők és a levegő és a védelmi.
Alatt birtokviszonyok, a Department of Defense 2012. December 3. London látogat, meghívására brit honvédelmi miniszter Philip Hammond (abban az időben), hogy megvitassák az általános helyzet a régió és a kétoldalú kapcsolatok a két ország között. 2012. március 12. az Egyesült Államokba, s fogadta amerikai elnök Barack Obama a fehér házban tartották, többek között közös érdeklődésre számot tartó kétoldalú és regionális témák. És feloldani az Egyesült Államok rendelés kapcsolatban Szíria és Irán. Madrid érkezett 2012. június 6. egy látogatás a Spanyol Királyság, a spanyol védelmi miniszter Pedro morinis számol meghívására, számos fontos fájlokat és exchange szempontok tekintetében a régió aktuális események megvitatására.

Királyi herceg

Halála után a Prince Nayef bin Abdul Aziz trónörökös, a helyettes Premier és a belügyminiszter, 18 június 2012 kiadott őrzője, a két Szent mecsetek King Abdullah bin Abdul Aziz elrendelte a Royal Crown Prince választott, és Vice miniszterelnök és honvédelmi miniszter nevezi ki.
A szövetséget, az ázsiai kontinensen az európai és Észak-amerikai kontinensen, 2014-ben február, a túra verseny egyértelmű jeleit vette őt, Pakisztán, Japán és India hivatali ideje alatt vált a politikai és gazdasági súlya és stratégiailag ebben az értelemben a látogatás fontos volt, hogy előzmények megtekintése és ezen államok közötti jövőbeni kapcsolatokról. A március 17-én 2014-re járt Japánban, ahol találkozott a császár Japán Akihito, miniszterelnök Shinzo Abe.

Király, Szaúd-Arábia

Volt lóversenytippeket szerez, mint a gondnok Salman bin Abdulaziz Al Saud király, Szaúd-Arábia, a 3 március 1436 2015. December 23.

Vihar csomag

A Csütörtök 5 május 1436 e-január 26 2015-ig király Salman indításra a csomag vihar ellen a huthis Jemenben a Szaúd-Royal Air force, nehéz bombázás a prédikátor milícia és erők Saleh Jemenben.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter