Saud bin Abdul Aziz Al Saud

Saud bin Abdul Aziz Al Szaúd (5, 1319 szeptember e/15 április 1902 – 6 November 1388 h/1969. február 23.), Szaúd-Arábiából származó, 1953. November 9., 1964. November 2. király. King Abdul Aziz Al Saud fiainak második fia. Néhány feleségei és feláldozott bint Mohammed Al orayer és Sultana bin Somogyi és Alexandra Somogyi Bint. Született, ahol apja visszanyerte a King Abdul-Aziz Al Saud Al Rashid az ugyanebben az évben. -A ‘ a egyetlen király a királyok a Szaúd-arábiai véget ért az elszigeteltség, a család, nem a halál.

Kuvait, alatt született a közigazgatás, az apja ott az éjszakát, mielőtt megnyitná az Atya Riyadh, Riyadh nyitva hagyta az anya feláldozta bint Mohammed Al orayer és az ő fiai Riyadh. Részt vett az ő bátyja Prince Turki anya táblák és a nagyapja Abdul Rahman Al Saud, aki kapott ellátást irányító testületei. Után hogy chip kezdtek bízni az apja bizonyos katonai és politikai feladatokat és kezelése során önállóan, és megbízást adott neki hogy szerzett államférfiúi után külföldi diák, politológia-diplomácia Abdullah Al-damlugi, Shaykh Horváth Krisztina és két oszlopot a csempe az apja során az időszak. és mikor ő volt tizenhárom éves korában apja küldte Abdul Aziz bin Abdul Rahman, Katar, hogy találkozzon az új uralkodó Sheikh Abdulla bin Qassim Al Thani-hoz füstszűrő és eltávolít üledék kapcsolat Közöttük, mivel ez utóbbi nem tartotta kedvezően Abdul Aziz Al-Ahsa, átvétele Ez volt az első fontos diplomáciai lépéseket. Az apja részt vett a háborúk, és a csata a pod, 1915-ben volt az első csata bevonásával, és részt vett a csata aatab és más csaták.

Vállalt power halála után az apja, a király Abdel Aziz 2 Sáfár Ah 1373, 1953. November 9., kinevezték a 4 Muharram 1373 Ah király 1953. augusztus 11..

Halt meg, 1969. február 23., Athén, Görögország, és teste Mekkába, ahol a mosque (Masjid Al Haram) imádkozott, és majd temették el a temető Oud költözött. Mr. Mackie mondja Michelle a szaúdi televízió és rádió bejelenti vágott a szokásos megjelenítési versek a korán és a King Faisal részt vett az ima is részt vett a temetés.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter