Bandari Bint Abdulaziz Al-Saud

Bandari Bint Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al Saud (1928-2008), , Saúd-Arábia megalapítója és anyja hercegnő Jawhara Bint Nikoletta Al-Sudairy az ő testvérei: Amir Saad és herceg Tünde Al-Boér bin ASD Al-alamiralshaar apa és Prince asszisztense alamiralshaar Ilona apja. És egy húga hercegnő megosztani. Feleségül vette az ő unokatestvére herceg Bandar bin Mohamed bin Abdul Rahman Al Saud.

Az anya meghalt 9 éves és tudott Princess Mary jámborság és jámborság és igazságosság és igazság és szilárdságát, csapások és szerencsétlenség, mint halálánál Saud hercegek és fátyol Mohamed fia, és fáradt, és két lánya volt a Princess ékszer Moudi hercegnő is szemtanúja a halál, a három lány unokák a Prince Fahd Bin Salman bin Saud bin Abdul Aziz, a herceg Khalid Bin Mohamed bin Fahd Bin Mohamed bin Abdul Rahman és a nővére, Princess Haifa.

Ő 30-2-1429-ben halt meg, és imádkozott a testét után az imádságok vasárnap, Marokkó 1-3-2008 után az imádságok-Marokkó Imam Turki Bin Abdullah mecset Riyadh.
Vezetett imák, a gondnok herceg Bandar bin Mohamed bin Abdul Rahman, Sándor herceg, herceg Bandar bin Abdul Aziz és Prince Sultan bin Abdul Aziz és Prince Mohammed bin Abdullah bin jalawi, Prince Fahd Bin Mohammed bin Abdul Aziz bin Abdul Aziz, az önkormányzati miniszter és vidékfejlesztési ügyek herceg Abdul Rahman bin Abdullah bin Abdul Rahman, Prince Badr bin Abdul Aziz Prince Nayef bin Abdul Aziz herceg Salman bin Abdul Aziz és és Prince Abdul Kinga bin Abdul Aziz és herceg Sattam Bin Abdel Aziz és herceg muqrin bin Abdul-Aziz és a fejedelmek száma.

Ő is vezettem az ima, a Királyság Grand Mufti sejk Abdul Aziz bin Abdullah al-Sheikh fia Prince Turki Bin Bandar anyja, tudósok és sheikhs, miniszterei és magas rangú tisztviselők gyűjteni polgárai.
A Royal Court már tisztában Princess Mary Bint Abdul Aziz, elvenni halála szombat reggel a King Faisal speciális kórház és kutató központ, a hatását a betegség szenvedett nyolcvan éves korában. És vigaszt, hogy a férfiak és a nők a herceg haza Bandar bin Mohamed bin Abdul Rahman

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter