Ahmed bin Abdul Aziz Al Szaúd

Ahmed bin Abdul Aziz Al Szaúd (1361/1943-), miniszter, a belső, Szaúd-Arábia, 18 április 2012 2012. November 5.-ig. King Abdul Aziz fiai, az ő felesége, Princess Hessa bint Ahmed al-Sudairi harminc-első fia van.

Kezdte az általános iskola, hercegek, az életében, King Abdul Aziz Riyadh és majd rendszergazda Intézet által Király Saud Riyadh és a teljes elsődleges és a köztes és a késztermékekre high school-ban Szaúd-Arábia, és a munkacsoport elnöke a cserkészek az Intézet, amíg 1381-ben m. Ah 1961 utazott az Egyesült Államokba, hogy 1961 végén, és tanult angol és bizonyos tudományos témákban, University of Southern California (USC). Ugrás a rdlandz Egyetem (Redlands)-án a San Bernadino volt Politikatudományi Bachelor diplomát szerzett, 1968-ban Dél-Kaliforniában. bölcsészettudományi doktorátust a University of California rdlandz amerikai 1999. július 26. biztosítását. Az elismerést az Egyetem erőfeszítések és munkájában, és az Egyetem alatt a tanulmány, és azon túl.

Folytat üzleti tevékenységet, ideértve, 1390 h 1970 év végéig át az igazgatóság a nemzeti gipsztermelő vállalat 1389 ah 1969 elnöklő.-ben 1391 AH 1971 királyi rendelet kijelölt ügynök a Emirátus Makkah.

Pedig a Mekkába Emirátus által végzett munka irányát és nyomon követése a herceg régió idő herceg Fawwaz bin Abdul Aziz. Ő volt az első rangú látogatás terület déli Jeddah (Vivien qunfuda, tavak) és érint az emberek voltak azokon a területeken elmaradt messze elmarad, nem aszfaltozott utak, és ezt követően létrehozott legtávolabb eső régiókról road igényeinek még Jizan. Valamint a jelentős erőfeszítéseket az EAE-ben, a régió (mi van most hívott a tartományban és a központok) első ülését. Ez tartalmazza a képviselői, minisztériumi, mint például az egészségügyi szolgáltatások, a települések, a mezőgazdaság, a víz és villany, általános szolgáltatások fejlődését eredményező eredményez jobb teljesítmény, és találkoznak leginkább szüksége van a polgárok, a régió, valamint az igazgatási rendszer a régió fejlődésének, a minisztérium, a Belügyminisztérium és mások részvételével. Először kezdett el dolgozni az ötlet a helyszíni vizsgálatokat a zarándoklat, hogy vonuljon vissza a belügyminiszter és a jóváhagyott a magas helyen és időben kialakult egy vegyes bizottság, az érintett minisztériumok, mint a csapat kvalifikálta magát a munkát, és személyes erőfeszítést, és továbbra is támogatja az ilyen vizsgálatok, és hozzon létre, mi van most hívott a Hajj Research Center. Teraszon a tervezési Bizottság. Vett részt az Albizottság a zarándoklat, és az azt követő. A hónap Dhul-Hijjah 1395-ben királyi rendelet e kinevezett vétek belügyminiszter, ahol ő, Prince Nayef bin Abdul Aziz felügyelete alatt szervezett új Minisztérium és a biztonsági erők valamennyi létesítményben

A titkára a belügyminiszter 2012. November 5.-ig amikor kérésére, hogy megkönnyebbült. A juttatás kinevezett Prince Muhammad bin Nayef bin Abdulaziz Al Saud.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter