Vízumpolitika, Szaúd-Arábia

Állampolgárok minden országban meglátogatni, Szaúd-Arábia, kivéve az öböl-menti Együttműködési Tanács tagjai Bahrein, Kuvait, Omán, Katar és Egyesült Arab Emírségek állampolgárai vízum szükséges. Minden látogató kell útlevéllel érvényes részére 6 hónapok. A látogatók bármilyen izraeli vízumot vagy bélyegző tartalmazó útlevéllel is megtagadta a belépést; Izraeli útlevéllel utasítják el a felvételi és a tranzit.

Muzulmán női utas érkező Umrah vagy Hajj mellékelni kell az egyik a közvetlen családtagjai, mint apa, testvér, férj vagy a fia, aki kell, 18 éves vagy annál idősebb; vagy több mint 45 éves, és a női utasok számára az azonos korú, csoporton belüli utazás aki kíséri a csoport vezetője az indulásig.

December 2013-ban Szaúd-Arábia bejelentette, hogy kiadó turista vízummal, a történelemben első alkalommal. A miniszterek megbízni a Legfelsőbb Bizottság a turizmus és a régiségek vízum kiadására minisztériumok a belügyi és külügyi által jóváhagyott előírások alapján. A korlátozott turista vízum program március 2014-ben törölték. December 2014-ben a szaúdi hatóságok megismételték, hogy turista vízummal nem kell újból.

A látogatók, akik a közelmúltban, Guinea, Libéria és Sierra Leone-i beléptetését miatt Ebola vírus járvány Nyugat-Afrikában

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter