A király

Salman bin Abdul Aziz Al Szaúd (5 Shawwal 1354 e/31 január 1935), a Szaúd-arábiai király, és vezetője a kabinet és a főparancsnoka a katonai erők, az ötödik fiának fiai az alapító King Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al fehér Al Saud, a felesége hercegnő Hessa bint Ahmed al-Sudairi. Egyik legfontosabb eleme a szaúdi királyi család titkára, a család és a Tanács elnöke, és személyes tanácsadója a Királyság királyai, ez az úgynevezett Sudairi hét fiai a király egyik alapítója.

Politikai élet

Riyadh kormányzója

Kezdjük el beírni a politika, a 11/6/1373 Ah 16 március 1954-ben, amikor kinevezték Emir Riyadh nevében testvére, Prince Nayef bin Abdul Aziz, 25 Lilla 1374 Ah április 18-én 1955-ben kinevezett Emir Riyadh, és a Riyadh Emirátus, 1380/6/7 Ah 25 január 1960-ban, amikor lemondott a hivatal. A 10 Ramadan 1382 Ah 1963. február 4 által kibocsátott ő felsége a Király Saud bin Abdul Aziz bulks Emir Riyadh régióban újra kinevezett királyi rendelet.
Riyadh Emirátus, mely külföldi túrák után hivatali ideje alatt: látogasson el a Jordániai tőke 1968-ban, mint a Jordan, a második tétel a polgárok Riyadh, adományokat áldozatainak megsegítésére a népi Bizottság elnöke, és 1969-ben, az első sorban a Jordan, King Hussein Bin Ferenc kíséri Jordan Valley területén állomásozó Szaúdi haderők. 1974-ben meglátogatta, Kuvait és Bahrein és Katar Arab helyzetének megerősítése és 1985-ben meglátogatta Párizs és Jacques Chirac francia elnök éremmel tünteti ki több mint egy éve, hogy megteremtse a Párizs. 1991-ben járt Montreal, Kanada, ahol kinyitotta a Királyság kiállítás között, tegnap és ma. 1996-ban ő érkezett Jacques Chirac elnök a Elysee Palace Párizsban a francia főváros látogatása során.
Miután véget ért Franciaország hivatalos látogatást tett hivatalos látogatást tett a Bosznia, boszniai elnök Alija Izetbegovics szabályok King Fahd kulturális központ, Szarajevó, és megnyitotta a Főhatóság Bosznia-hercegovinai muszlimok adományokat gyűjteni a projektek számos és herceg Salman bin Abdul Aziz, Szarajevóban, a kőzetekben is megnyitott herceg Salman bin Abdul Aziz mecset King Fahd Gibraltárban. 1998-ban a herceg látogatott egy ázsiai túra kapcsolatok fejlesztését célzó Pakisztán, Japán, Brunei, Hong Kong, Kína, Dél-Koreában és a Fülöp-szigeteken. 1999-ben ellátogatott a Fülöp-szigeteken, Fülöp-szigeteki elnök Joseph Estrada “medal őket elhallgattatni bennünket” oda felső Fülöp-szigeteki Köztársaság, jótékonysági munkája elismeréseként, és segít a Fülöp-szigeteki foglalkoztatás a Királyság, és júliusban, meglátogatta Szenegál, szenegáli elnök Abdou Diouf oda “Szenegálban a legnagyobb kitüntetést”.

A honvédelmi miniszter

Halála után Prince Sultan bin Abdul Aziz, trónörökös, helyettes Premier, a honvédelmi miniszter és a repülési és főfelügyelő a 9 Dhu al-hijja 1432 h a gondnok által kiadott 5 November-2011 király Abdullah bin Abdul Aziz egy Royal kinevezése a honvédelmi miniszter. Szaúd-Arábia, amely magában foglalja a szárazföldi erők és a levegő és a védelmi.
Alatt birtokviszonyok, a Department of Defense 2012. December 3. London látogat, meghívására brit honvédelmi miniszter Philip Hammond (abban az időben), hogy megvitassák az általános helyzet a régió és a kétoldalú kapcsolatok a két ország között. 2012. március 12. az Egyesült Államokba, s fogadta amerikai elnök Barack Obama a fehér házban tartották, többek között közös érdeklődésre számot tartó kétoldalú és regionális témák. És feloldani az Egyesült Államok rendelés kapcsolatban Szíria és Irán. Madrid érkezett 2012. június 6. egy látogatás a Spanyol Királyság, a spanyol védelmi miniszter Pedro morinis számol meghívására, számos fontos fájlokat és exchange szempontok tekintetében a régió aktuális események megvitatására.

Királyi herceg

Halála után a Prince Nayef bin Abdul Aziz trónörökös, a helyettes Premier és a belügyminiszter, 18 június 2012 kiadott őrzője, a két Szent mecsetek King Abdullah bin Abdul Aziz elrendelte a Royal Crown Prince választott, és Vice miniszterelnök és honvédelmi miniszter nevezi ki.
A szövetséget, az ázsiai kontinensen az európai és Észak-amerikai kontinensen, 2014-ben február, a túra verseny egyértelmű jeleit vette őt, Pakisztán, Japán és India hivatali ideje alatt vált a politikai és gazdasági súlya és stratégiailag ebben az értelemben a látogatás fontos volt, hogy előzmények megtekintése és ezen államok közötti jövőbeni kapcsolatokról. A március 17-én 2014-re járt Japánban, ahol találkozott a császár Japán Akihito, miniszterelnök Shinzo Abe.

Király, Szaúd-Arábia

Volt lóversenytippeket szerez, mint a gondnok Salman bin Abdulaziz Al Saud király, Szaúd-Arábia, a 3 március 1436 2015. December 23.

Vihar csomag

A Csütörtök 5 május 1436 e-január 26 2015-ig király Salman indításra a csomag vihar ellen a huthis Jemenben a Szaúd-Royal Air force, nehéz bombázás a prédikátor milícia és erők Saleh Jemenben.

انجازات ومشاريع الملك

A létesítmény fejlesztési hatósága Madinah

Király Kitti bin Abdulaziz Al Saud, a nagy koncert az emberek ünnepelni, és Üdvözöljük a kedvező látogatás-Antwerpen, a kertben King Fahd Madinah...

اقرا المزيد
maxresdefault A Haram harmadik bővítése

Avatták fel a gondnok Salman bin Abdulaziz Al Saud öt projektek belül a szaúdi terjeszkedés harmadik Szent mecset Mekkában, beleértve az épület...

اقرا المزيد
makkah-expansion A bővítés a Haram története

Saud bin Abdul Aziz Al Saud Irodabővítési projekt kezdődött április 1375, ahol a tér, a mecset akkor 28.000 m-es elhelyezésére mintegy 50.000...

اقرا المزيد
310297301444 Lakásépítési projektek

Lakásügyi miniszter Dr. Shaweesh dweihi, hogy uralkodjon állnának Salman bin Abdul Aziz, az elkövetkező időszakban lesz tanúja egy nagyobb számú ház és...

اقرا المزيد

Flag Counter