Ahmed bin Abdulaziz Al Saud

Ahmed bin Abdulaziz Al Saud (1361 AH / 1943 -), ministar unutarnjih poslova Kraljevine Saudijske Arabije u razdoblju od 18. lipnja 2012. do 5. studenog, 2012. Trideset i ateist je sin sinova kralja Abdul-Aziz iz njegova supruga princeza djevojka Ahmad Sudairi dionici.

Počeo je svoje osnovne škole prinčeva živote kralja Abdul Aziz u Rijadu, a zatim Alonjal Institute, osnovana od strane kralja Sauda u Rijadu i završena osnovna, srednja i završio gimnaziju u Saudijskoj Arabiji, to je bio voditelj izviđača u institutu dok prelaskom iz nje u 1381 AH, što odgovara 1961. On je putovao u Sjedinjene Američke Države na studij krajem 1961., a studirao je engleski jezik i neke znanstvene teme na University of Southern California (U.S.C). Idi na Rdlandz (Sveučilište u Redlands) područje San Bernardino u južnoj Kaliforniji, gdje je zaradio diplomu iz političkih znanosti 1968. godine. Bio je nagrađen njegov doktorat u humanističke stupnja na Sveučilištu u Kaliforniji Rdlandz Americi 26. srpnja 1999 m .. i priznanja sa sveučilišta za svoj trud i napore njegov rad na terenu i na sveučilištu u razdoblju od njegovih studija i izvan nje.
Zavjetima poduzetništvo uključujući predsjeda odborom direktora Nacionalnog gipsa Company u 1389 AH, što odgovara 1969 do kraja 1390 AH, što odgovara 1970. Početkom 1391 H, što odgovara 1971 Royal Karim je izdan ga imenuje kao agent za Emirate Mekke regiji.

To je djelo učinjeno od strane Emirata Makkah regija je usmjeriti i praćenju guvernera regije u vrijeme, princ Fawaz bin Abdul Aziz. Prvi časnik na posjeti na visokoj razini u južnim područjima Jeddah (Laith i qunfudah i bare) i dodirujte potrebe ljudi i bilo je mnogo onih zaostalih regija i nema asfaltirane ceste i naknadno utvrdi ceste koja povezuje ta područja dok Jizan. Kao i velikim naporima prvog sastanka emirata ugovora o regiji (ono što se sada zove governorates i centri). To su predstavnici usluge kao što su ministarstva zdravstva, općina, poljoprivreda, vode, električne energije, a rezultirao je razvojem usluga općenito rezultira poboljšanim performansama i postići veći dio potreba građana u regiji, kao i razvoj upravnog aparata u regiji, uz sudjelovanje Ministarstva unutarnjih poslova i drugih. Prvo je počeo raditi ideju terenskih istraživanja za hodočašće predložiti podizanje ministar unutarnjih poslova i odobren od strane Visokog prvenstveno formirana, a zatim zajednički odbor resornih ministarstava kao tim kvalificirani za taj posao i da je doprinijela osobnog truda i nastavak potpore od tih studija i protiv kojih se uspostavila što se sada zove hadža Research Center. On je predsjedao odbora za planiranje u regiji. Sudjelovao Pododbora za hadž i njegove posljedice. U mjesecu DHU al-Hijjaha od 1395 Royal Red izdao ga imenovanju zamjenika ministra unutarnjih poslova, gdje je pridonijelo i pod nadzorom princ Naif bin Abdul Aziz, rad novog ustrojstvu Ministarstva i razvoj snaga sigurnosti sa svim sadržajima godine

On je ostao u mjesto ministra unutarnjih poslova do 5. studenog 2012. godine, kada je razriješen i to na njegov zahtjev. On je imenovan umjesto njega, princ Muhamed bin Nayef.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter