Mansour bin Abdulaziz Al Saud

Prince Mansour bin Abdul Aziz Al Saud (1336 AH / 1918-1369 e / 02 toukokuu 1951), puolustusministeri ja Aviation Saudi-Arabiassa aiemmin. Se on kahdeksas poika pojat kuningas Abdul Aziz uros. Ja hänen äitinsä on marttyyri prinsessa Armenian alkuperää.

Hän opiskeli prinssien ja oppia lukemisen, kirjoittamisen ja ulkoa Koraanin. Vuonna 1351 hän osallistui isänsä kanssa «taistelussa Jizan». Nimittää hänen isänsä, kuningas Abdul Aziz, puolustusministeri ja armeijan, ja hänen ministeriö tehtäviä hän laittaa kehittämissuunnitelmia armeijan alalla, perusti varuskuntaan vuonna Najd ja Hijaz ja Asir ja lähetettiin monia sotilaita ulkomaille opiskelemaan, koulutus ja tuovat nykyaikaiset koneet armeijan, on myös lisännyt osallistujien Saudi armeijan hyvin nopeasti jossa kaksi vuotta myöhemmin siitä tuli arvioitu määrä armeijan sotilaita B20000, ja on kehittänyt järjestelmän bonuksia ja palkkiot kaikki sotilaalliset aloilla, johon osallistuu valtiontalouden. Aikana virkaanastumistaan ​​jotkut armeijan yksiköt osallistuivat Palestiinan sodassa 1948.

Vuonna 1369 AH vastaa 1951, hän matkusti veljiensä Faisal ja Khaled Pariisiin, ja sen jälkeen lento laskeutui salin ja kuoli äkkikuolema.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter