Khaled bin Abdul Aziz Al Saud

Khaled bin Abdul Aziz Al Saud (6 22 helmikuuta 1331 Ah/13 helmikuu 1913-21 Shabaan 1402/13. kesäkuuta 1982) kuningas Saudi-Arabian 25 maaliskuuta 1975-13 päivänä kesäkuuta 1982. On King Abdul Aziz pojat mies prinsessa Al Jawhara Bint jalawi varastopaikka Turki Al Saud viides poika.

Hän kasvoi isänsä hoito asennuksessa myös muilla alueilla valtion, Koraanin ja uskonnollinen tieteiden tutkijat, ja Ratsastus ja jousiammunta. Ole etsimässä eteenpäin mihin tahansa asentoon, ja ei ole harjoittanut politiikkaan kuoltua King Abdul Aziz. Hijaz liittämisen jälkeen nimitettiin valtion sijainen prinssi Faisal Hejaz 1926. Vuonna 1962 hän nimitettiin varapääministeri, on ensimmäinen, koska hänen isänsä kuoli saa. Jälkeen laajentaa välirikkoon King Saud veljeys ja prinssi Faisal, King Saud ja neuvoa-antavan lausunnon tutkijat määrätty King Saud King prinssi Faisal hoitaa kaiken edelleen merkitystä sisäiset ja ulkoiset Britannia läsnäollessa King maassa, tai jälkeen neuvoa-antavan lausunnon antamisen pojat kuningas Abdul Aziz Al-Saud Princes ja vanhempi päättäminen, joka tukee tutkijoiden mielestä sivustolla ja vaati prinssi Faisal, joka on Crown Prince ja pääministeri toteuttamaan neuvoa-antavan lausunnon, kaapin täyttänyt 30. syyskuuta 1964 Sen puheenjoh sijainen pääministeri watkhzao päätös King Saud Royal Prince Faisal valtuuksien siirtäminen ja lausunto ja päätös ruhtinaiden

Kun King Saud ja King Faisal laskeuman otti tuomio, hänen sisarensa veli luopua Prince Mohammed kuin kruunu King Faisal oli lähettänyt viestin Prince Mohammed on edelläkävijä post mutta prinssi vastasi kirjeen, jossa hän pyysi anteeksi ja oli ehdolla hänelle, King Faisal kirje, jossa kerrotaan hänelle hyväksymisestä ehdokkuudestaan kruunu. Sitten oli Prince Mohammed bin Abdul Aziz kokoukseen kaikissa Saud perheen hold 27 20 marraskuuta 1384 Ah/29 maaliskuuta 1965 ja llakhbarhm valittiin kruununprinssi.

Loukkaantunut 1970 rintaan ja hoitaa kotona, ja hoito on komplikaatioita, jotka uhkaavat hänen elämänsä. Vuonna 1972 suorittaa operaation poistaa osa vasemmalla sydämen kammion Cleveland Clinic etuseinässä vuonna 1976 lääkärit huomanneet näitä ongelmia hänen lonkka lonkkaproteesi kaukaloon Lontoossa ja vuonna 1978 löydetty merkki heikkoudesta sydämen lihaksen ja sydämen leikkaus taas Cleveland sairaalassa. Sunnuntai 21-aamuna Shaban 1402 13 päivänä kesäkuuta 1989 kuoli Taif.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter