Al Bandari bent Abdulaziz Al-Saud

Al Bandari bent Abdulaziz Al-Saud (1928-2008) tytär kymmenes kuningas Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al Saud perustaja Saudi-Arabiassa, ja hänen äitinsä, prinsessa Jawhara tyttö Saad Al-Sudairy hänen sisarukset: Prince Saad ja Prince Abdul Mohsen isä Alomirahaar Saiyan Prince isä Alomirahaar Abdulrahman bin Assistant Assistant . Yksi veli on osuus prinsessa. Hän avioitui serkkunsa prinssi Bandar bin Mohammed Bin Abdulrahman Al-Saud.

Hänen äitinsä kuoli iässä 9 vuotta tiesi prinsessa Al Bandari pitkin hänen hurskaasti ja hurskaasti ja vanhurskauden ja voimaa oikeaan ja jäykkyys vastoinkäymisissä ja katastrofeja kuin kokenut kuoleman hänen poikansa prin Saud ja Fahd Mohammed ja väsynyt ja kaksi hänen tyttärensä ovat Prinsessa Jewel prinsessa Modi myös kokenut kuoleman kolme lapsenlapset olivat Prince Fahd bin Salman bin Saud bin Abdul Aziz ja Prince Khalid bin Mohammed bin Fahd bin Mohammed bin Abdul Rahman ja hänen sisarensa, prinsessa Haifa.

Hän kuoli 30-2-1429h, ja siunaukset hänen elin jälkeen Maghreb rukoukset sunnuntaina 03.01.1429 AH, auringonlaskun jälkeen rukoukset moskeija Imam Turki bin Abdullah Riadissa.
Led rukouksen huoltaja Kaksi Pyhän Moskeijat Prince Bandar bin Abdul Aziz ja Prince Sultan bin Abdul Aziz ja Prince Mohammed bin Abdullah bin Jalawi ja Prince Fahd bin Mohammed bin Abdul Aziz ja Prince Bandar bin Mohammad Bin Abdul Rahman ja Prince Miteb bin Abdulaziz, ministeri Municipal ja Maaseutuviraston Prince Abdul Rahman bin Abdullah bin Abdul Rahman ja Prince Badr bin Abdul Aziz ja Prince Nayef bin Abdul Aziz ja Prince Salman bin Abdul Aziz ja Prince Abdul Ilah bin Abdul Aziz ja Prince Sattam bin Abdul Aziz ja Prince Sultan bin Abdul-Aziz ja useita ruhtinaat.
Johti myös rukous, että hänen äitinsä mufti Saudi sheikki Abdul Aziz bin Abdullah Al-Sheikhissä poika, prinssi Turki bin Bandar, tutkijat ja sheikkien ministerit, johtavien virkamiesten ja joukko kansalaisia.

Royal Court on suri kuoleman Prinsessa Al Bandari tyttö Abdul Aziz, joka Gebha kuolema lauantaiaamuna King Faisal Specialist Hospital and Research Center iässä kahdeksankymmenen vuoden kuluttua tauti on kärsinyt siitä. Ja kiinnitti lohtua miesten ja naisten kotona Prince Bandar bin Mohammad Bin Abdul Rahman.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter