(العربية) نايف بن عبد العزيز آل سعود

ayef bin Abdulaziz, hän toimi sisäministeri vuodesta 1975, ja kruununprinssi, varapääministeri vuodesta 27 lokakuu 2011 kuolemaansa asti. Kaksikymmentä on kolmas poika pojat kuningas Abdul Aziz bin Abdul Rahman uros vaimonsa prinsessa tyttö Ahmed Al-Sudairy osake. Hän toimi kruununprinssi kuoleman jälkeen prinssi Sultan bin Abdul Azizin, ja sitä ennen hän oli virkaan Toinen varapääministeri vuodesta 27 maaliskuu 2009 ja sisäministeri vuodesta 1975 lähtien kohdistuu murskaavaa kritiikkiä lakimieskomission hänen toimikautensa ja sisäministeriön.

Prinssi Nayef syntyi Taif, ja opiskeli päämiesten, ja sai opetusta koulussa käsissä Mr. Ahmed arabien, kotoisin Mekka ja sitten käsissä Sheikh Abdullah Khayat.
Laatikon useissa tehtävissä oletetaan koska hallituskauden isänsä, kuningas Abdul Aziz, on 17 kesäkuu 1371 ja sen nimeämälle edustajalle Riad alueella. On 03 huhtikuu 1372 nimitettiin kuvernööri Riad alueen. Ja varatoimitusjohtajaksi sisäministeri ja päivämäärä 29. maaliskuuta 1390 ja 17 Ramadan 1394 AH nimetään samassa asemassa.
Käytössä 17 maaliskuu 1395 asetuksella nimitetty varaministeri sisäasiain vapautetaan. On 08 lokakuu 1395 kuninkaan päätöksellä nimittää hänet sisäministeri liikkeeseen.
Käytössä 30 maaliskuu 1430 27 maaliskuu 2009, kuningas Abdullah Bin Abdul Aziz antoi kuninkaan päätöksellä nimittämisestä hänet Toinen varapääministeri ja sisäministeri.
Käytössä 29 marraskuu 1432, mikä vastaa 27 lokakuu 2011 liikkeeseen kuningas Abdullah bin Abdul Aziz on kuninkaallinen nimitetty kruununprinssi kuoleman jälkeen prinssi Sultan bin Abdul Aziz

Hän kuoli lauantaina, 26. Rajab 1433 AH vastaa 16 kesäkuu 2012 iässä 78 vuotta ja lainaan Reutersin uutistoimisto että hän oli kuollut Sveitsin kaupunki Geneve, jossa hän palveli suunniteltu loma rytmittävät testejä.
Mukaan lääkärin lähde Genevessä, että kuolema johtui sydänongelmia, se on joutunut tämän kriisin aikana hänen vierailunsa Geneve.

Royal Court, hän on ilmoittanut tulee ruumis siirrettiin Geneve Jeddah, ja Dead rukous johtaa hänet sunnuntai 17 kesäkuu 2012 auringonlaskun jälkeen rukoukset Grand Mosque Mekassa., Onko palvojia tarjosi kuningas Abdullah bin Abdul Aziz, jotka saivat osanottonsa hänen veljensä prinssi Nayef. Hänet haudattiin hautausmaalle oikeusministeriön Mekassa suorittamisen jälkeen hautajaisrukouksen.
Monet poliittiset luvut on lähettänyt surunvalittelunsa kuningas Abdullah, mukaan lukien Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja Ranskan presidentti Francois Hollande, ja Britannian ulkoministeri William Hague, sekä kuningas Abdullah II ja muiden arabimaiden johtajat.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter