Ahmed bin Abdul Aziz Al Saud

Ahmed bin Abdul Aziz Al Saud (1361/1943-), ministeri of Saudi Arabia sisustus, mistä 18 huhtikuu 2012-5 November 2012. King Abdul Aziz poikien hänen vaimonsa, prinsessa Sami bint Ahmed al-Sudairi on .

Hän aloitti hänen peruskouluun Princes elämässä, King Abdul Aziz Riyadh ja sitten järjestelmänvalvojan instituutti perustetun King Saud Riyadh ja täydellinen ensisijainen ja välituotteiden ja valmiiden lukion Saudi-Arabiassa ja työryhmän puheenjohtajana toimi partiolaiset instituutti kunnes valmistui vuonna 1381 Ah 1961 m. matkusti Yhdysvaltoihin opiskelemaan 1961 lopussa ja opiskeli Englanti ja joitakin tiedeaineita University of Southern California (U.S.C). Go San Bernadino yliopiston rdlandz (Redlands) oli Etelä-Kaliforniassa sai kandidaatin tutkinnon opin 1968. myöntää tohtorin humanistisissa Kalifornian yliopistossa rdlandz Amerikassa 26 päivänä heinäkuuta 1999. Tunnustusta yliopiston ponnisteluja ja työnsä ja yliopisto aikana tutkimus ja sen jälkeen.

Tekee yritysten ja kansallisten kipsintuotantoyritys 1389 Ah 1969 hallituksen puhemiehenä vuoden 1390 h 1970. vuonna 1391 AH 1971 kuninkaan nimitetty edustaja Makkah Emiirikunta.

Ja Mekka emiirikunta tekemä työ on suuntaan ja seuranta prinssi alueen aikaa prinssi Fawwaz bin Abdul Aziz. Hän oli ensimmäinen johtotason vierailla alueilla Etelä Jedda (Nora qunfuda, altaiden) ja touch oli näillä alueilla jäänyt paljon jälkeen ei ole päällystetty teitä ja jälkeenpäin road alueet ihmisten tarpeisiin jopa Jizan. Sekä ponnisteluista UAE (mitä nyt kutsutaan maakuntien ja keskukset) alueen ensimmäinen kokous. Tähän sisältyi edustajia 16, terveyspalveluja, kunnat, maatalous, vesi ja sähkö, jolloin yleinen palvelukehitystä johtaa parantaa esitys ja täyttää useimmat tarpeet alueen kansalaisille sekä hallintojärjestelmän alueen kehittäminen sisustus ja muut ministeriön myötävaikutuksella. Ensin alkoi työskennellä ajatus kenttätutkimukset pyhiinvaellusmatka lykätä Suomen Sisäasiainministeri ja hyväksytty korkea paikka ja aika perustettu sekakomitea asianomaisten ministeriöiden kuten joukkue pätevä tehtävään ja henkilökohtaisesti ponnistelleet ja jatkuvaa tukea tällaisten tutkimusten ja luomaan mitä on nyt nimeltään Hajj Research Center. Terassialue suunnittelu komitea. Hän osallistui alakomitean pyhiinvaellus ja myöhemmin. Kuussa Dhulille-Hijjah 1395 e kuninkaan nimitetty varaministeri sisustus, joissa hän Prince Nayef bin Abdul Aziz valvonnassa järjestetty uuden ministeriön ja turvallisuusjoukkojen kaikissa laitoksissa kehittäminen

Mukaan sihteeri sisäasiainministeriö 5 November 2012 kun vapautuu sen pyynnöstä. Avustus varustettuja Prince Muhammad bin Nayef bin Abdulaziz Al Saud.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter