Kuningaskunta Hejaz ja Nejd

Kuningaskunta Hejaz ja Nejd. Valtion perusti jälkeen sulttaanikunta Nejd ja tarvikkeet liittämistä kuningaskunnan Hijaz Balashranat viime vuosisadan johdolla Sultan löytää Abdul Aziz bin Saud oli valtaistuimelle kuningas Hejaz Haram Mekassa 8. tammikuuta 1926. Vuotta myöhemmin, eli 29 tammikuu 1927 julisti itsensä kuninkaaksi löytää myös Sen sijaan, että otsikko sulttaani, kun Jedda sopimuksen välillä Britannian hallitus ja kuningaskunnan Hejaz ja Nejd vuonna 1927, ja tunnustettu Yhdistyneen kuningaskunnan Abdul Aziz, jossa hän oli kuningas virallinen ilmoitus kuninkaan kuningaskunnan Hejaz ja Nejd.
23. syyskuuta 1932 yhdistymisen uudella nimellä, jonka Saudi-Arabian kuningaskunta.
Kuningaskunta Hijaz ja pystyi löytämään, koska sen läheiset siteet Yhdistyneen kuningaskunnan, työn valmistuttua sen laajentumispolitiikkaa, tarjoamalla heille Englanti aseita.
Valtakunta Hejaz poistettiin Kansainliitto pyynnöstä kuningas Abdul Aziz. Vuonna 1926 Neuvostoliitossa kuningaskunnassa Hijaz tunnustettu ja löydämme seurasi Yhdysvaltojen vuonna 1931. Vuonna 1932 on pitänyt kaikki Yhdistyneen kuningaskunnan ja Neuvostoliitto, Turkki ja Persia, ja Alankomaiden Mvuziatha Jedda, kun taas Ranska, Italia ja Egypti ovat pitäneet konsuliedustustojen epävirallisten .

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter