Viisumipolitiikan Saudi-Arabian

Kaikkien maiden kansalaiset vaativat viisumia Saudi-Arabia paitsi kansalaisia Persianlahden yhteistyöneuvoston jäsenten Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat. Vierailijoiden on passi voimassa 6 kuukautta. Kävijät, joilla Israelin tai leima passi voidaan evätä maahanpääsy; Israelin passin haltijoiden evätään maahantuonnin ja passituksen.

Muslimien naispuolisten matkustajien saapuvat Umrah tai Hajj on liitettävä yksi hänen perheenjäsenensä kuten isä, veli, aviomies tai poika, joka on oltava 18 vuotta tai vanhempi; tai yli 45-vuotias ja matkustaa ryhmässä naispuolisten matkustajien saman ikäisiä, joka liittyy ryhmänjohtaja saakka lähtöä.

Joulukuuta 2013 Saudi-Arabia ilmoitti aikovansa aloittaa turisti viisumien ensimmäistä kertaa historiassaan. Ministerineuvoston tehtäväksi korkeimman komission matkailua ja muinaisjäännösten viisumin myöntämistä tiettyjen säännösten jäsenvaltioiden sisä-ja ulkoasioiden. Rajoitettu turisti viisumi-ohjelma peruttiin maaliskuuta 2014 mennessä. Joulukuuta 2014 Saudi-Arabian viranomaiset toistivat, että turistiviisumi ei uudelleen.

Kävijöitä, jotka ovat hiljattain Guinean, Liberian ja Sierra Leonen evätään johtuen Ebola virus epidemia Länsi-Afrikassa

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter