Νοέμβριος μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ

Πρίγκιπας Νοέμβριος μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ (1352 AH / 16 Αυγ, 1932 – 29η Σεπτεμβρίου του 2015), Ειδικό Σύμβουλο του εκλιπόντος βασιλιά Αμπντουλάχ μπιν Αμπντούλ Αζίζ. Ο γιος του XXII γιους του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ αρσενικό.

Το 1381 διορίστηκε υπουργός Οικονομικών και στη συνέχεια για μερικούς μήνες. Τον Αύγουστο του 2001, διορίστηκε Πρόεδρος του διαδόχου Γενική Υπηρεσία Πληροφοριών στον ανιψιό του, πρίγκιπας Τουρκί Αλ-Φαϊζάλ μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ, και παρέμεινε στην εξουσία μέχρι τις 26 Ιανουαρίου του 2005, όταν παραιτήθηκε για τις συνθήκες υγείας, όπου υποβλήθηκε το 2002, η χειρουργική επέμβαση μετά από να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και συνέχισαν να υποφέρουν από Ως εκ τούτου, οι επιπτώσεις της νόσου προτίμησε να παραιτηθεί, και διορίστηκε σύμβουλος του βασιλιά Αμπντάλα. Είναι εκπροσωπείται από την Επιτροπή υποταγής πρίγκιπα Αμπντούλ Αζίζ και ο γιος του, λόγω της ιατρικής έκθεσης, η οποία έχει αποδείξει την ανικανότητά της να εργαστεί.

Royal Court ανακοίνωσε επίσημα το θάνατο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας του ΠρίγκιπαΝοέμβριος μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ, 2015

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter