Πρίγκιπας Αμπντούλ Ραχμάν μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ

Πρίγκιπας Αμπντούλ Ραχμάν μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ (1931 -), Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην αεροπορίας στη Σαουδική Αραβία. Είναι ο δέκατος έκτος από τους γιους του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ αρσενικό γιος και η μητέρα του είναι πριγκίπισσα κορίτσι μετοχή και θεωρείται ένα από τα λεγόμενα του τίτλου Επτά.

Μετά το θάνατο του πατέρα του, μια περίοδο εντάχθηκε ένα από τα σχολεία στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα σχολείο διδάσκει μαθήματα γυμνασίου και να δώσει ειδικό πρόγραμμα για να τύχουν οι μαθητές για την εισαγωγή στο στρατιωτικό κολέγιο, και έγινε μέλος της τότε στρατιωτικής ακαδημίας στο Σαν Ντιέγκο, μετά την οποία προσχώρησε στη σχολή του Πανεπιστημίου της οικονομίας της Καλιφόρνια.

Δεν συμμετέχουν στην πολιτική μόνο το 1403, που αντιστοιχεί στο 1983, όταν ο βασιλιάς Φαχντ εξέδωσε διαταγή διορισμού του ως Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Αεροπορίας. Παρέμεινε στο γραφείο μέχρι τις 9 του Νοέμβρη του 1432, που αντιστοιχεί σε 5 Νοεμ του 2011, όταν ο βασιλιάς Αμπντουλάχ από τη θέση του, αφού αρνήθηκε να ορκιστούν πίστη στον πρίγκιπα ως διάδοχος του θρόνου.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter