Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ

Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ (5 e Shawwal 1354/31 Ιανουαρίου 1935), είναι ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, και επικεφαλής του Υπουργικού Συμβουλίου και ο αρχιστράτηγος των στρατιωτικών δυνάμεων, πέμπτος Υιός του βασιλιά οι γιοι του ιδρυτή King Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al Faisal Al Saud, τη σύζυγό του πριγκίπισσα Hessa bint Ahmed al-Sudairi. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία από τη Σαουδική βασιλική οικογένεια, είναι γραμματέας της οικογένειας και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, και προσωπική σύμβουλος βασιλιάδες του Βασιλείου, δεδομένου ότι είναι ένας από τους αποκαλούμενο Sudairi επτά γιους του βασιλιά ιδρυτής.

Πολιτική ζωή

Κυβερνήτης του Ριάντ

Αρχίσει να εισέρχονται στην πολιτική, στις 11/6/1373 Ah 16 Μάρτιος 1954, οπότε και διορίστηκε Emir Ριάντ εξ ονόματος τον αδελφό του, πρίγκηπα Nayef bin Abdul Aziz, 25 ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΣΑΦΑΚΗΣ 1374 Ah 18 Απριλίου 1955 Emir του Ριάντ, όρισε και το Εμιράτο του Ριάντ να 7/6/1380 Αχ 25 Ιανουαρίου 1960, χρονιά την οποία παραιτήθηκε από το γραφείο. Στις 10 Ραμαζανιού, 1382 Ah Φεβρουαρίου 1963 4 που εκδίδεται από το Majesty King Saud bin Abdul Aziz όγκοι βασιλικό διάταγμα διόρισε περιοχή Emir του Ριάντ και πάλι.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του Εμιράτο του Ριάντ, μετά την οποία ξένων περιηγήσεις: επισκεφθείτε την ιορδανική πρωτεύουσα το 1968, ως Πρόεδρος της Λαϊκής Επιτροπής να βοηθήσει τα θύματα του Jordan, τη δεύτερη παρτίδα των δωρεών από τους πολίτες του Ριάντ, και το 1969, Σαουδική δυνάμεις που σταθμεύουν στην πρώτη γραμμή στην περιοχή κοιλάδα του Jordan στον Jordan, συνοδεύεται από το βασιλιά Χουσεΐν Bin Talal. Το 1974 επισκέφτηκε το Κουβέιτ και Μπαχρέιν και το Κατάρ να ενισχύσει τη θέση του αραβικού, και το 1985 επισκέφθηκε το Παρίσι και το Γάλλο Πρόεδρο Ζακ Σιράκ απένειμε Μετάλλιο πάνω από ένα χρόνο για να δημιουργήσει την πόλη του Παρισιού. Το 1991, επισκέφτηκε το Μόντρεαλ, Καναδά, όπου άνοιξε μια έκθεση του Βασιλείου μεταξύ χθες και σήμερα. Το 1996, έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο Ζακ Σιράκ στο Elysee Palace στο Παρίσι κατά την επίσκεψή του στην γαλλική πρωτεύουσα.
Ότι έληξε, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία πλήρωσε μια επίσημη επίσκεψη στη Βοσνία, με το βόσνιο πρόεδρο Αλία Ιζετμπέγκοβιτς κανόνες Βασιλιά Φαχντ πολιτιστικό κέντρο το Σεράγεβο, και άνοιξε μια σειρά έργων της Ανωτάτης Αρχής συγκέντρωσης δωρεών για τους μουσουλμάνους στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, και ένα από τα ερείσματα του πρίγκηπα Salman bin Abdul Aziz, στο Σεράγεβο, επίσης, άνοιξε πρίγκιπας Salman bin Abdul Aziz Τζαμί Βασιλιά Φαχντ στο Γιβραλτάρ. Το 1998 ο πρίγκιπας επισκέφθηκε το Πακιστάν, Ιαπωνία, Μπρουνέι, Hong Kong, Κίνα, Νότια Κορέα και τις Φιλιππίνες σε μια ασιατική περιοδεία, με στόχο την ανάπτυξη σχέσεων. Το 1999, επισκέφθηκε τις Φιλιππίνες, χορηγούνται από φιλιππινέζικη Προέδρου Τζόζεφ Εστράντα “μετάλλιο τους σιωπή μας” κορυφαία Φιλιππίνων Δημοκρατίας, σε αναγνώριση για το φιλανθρωπικό του έργο και βοηθήσει την Φιλιππίνων απασχόληση στο Βασίλειο, και τον Ιούλιο, επισκέφτηκε τη Σενεγάλη, Πρόεδρος της Σενεγάλης Abdou Diouf απένειμε «μεγαλύτερη μετάλλιο στη Σενεγάλη».

Υπουργός Άμυνας
Μετά το θάνατο του Prince Sultan bin Abdul Aziz, διάδοχος του θρόνου, αναπληρωτής πρωθυπουργός, υπουργός άμυνας και αεροπορίας και Γενικός επιθεωρητής στις 9 Dhu al-hijja 1432 h 5 Νοεμβρίου 2011, που εκδίδεται από τον κηδεμόνα, βασιλιά Abdullah bin Abdul Aziz είναι ένα βασιλικό διορισμό ως υπουργός άμυνας. Στη Σαουδική Αραβία, που περιλαμβάνει χερσαίες δυνάμεις και τον αέρα και εναέριας άμυνας.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του, το Υπουργείο Άμυνας στις 3 Δεκεμβρίου 2012, Λονδίνο επισκεφθείτε, μετά από πρόσκληση του βρετανικού Υπουργού Άμυνας Philip Hammond (εκείνη τη στιγμή), να συζητήσουμε την συνολική κατάσταση στην περιοχή και διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Στις 12 Μαρτίου 2012, επισκέφθηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες, και παραλήφθηκε από εμάς θεωρήθηκε ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στο λευκό οίκο, μεταξύ άλλων, διμερείς και περιφερειακές θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Και στην ανάγκη επίλυσης εντολής Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με τη Συρία και το Ιράν. Μαδρίτη έφτασε στις 6 Ιουνίου του 2012 σε μια επίσκεψη την Ισπανία μετά από πρόσκληση του Υπουργού Άμυνας Ισπανικά Pedro morinis λογισμός, συζητήσουμε μια σειρά από σημαντικά αρχεία και να ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τα τρέχοντα γεγονότα στην περιοχή.

Διάδοχος του θρόνου

Μετά το θάνατο του Πρίγκιπα Nayef bin Abdul Aziz, διάδοχος του θρόνου, αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εσωτερικών, στις 18 Ιουνίου 2012, εκδίδεται θεματοφύλακας του τα δύο Ιερά τζαμιά βασιλιά Abdullah bin Abdul Aziz διέταξε το Royal επιλέξει ως διάδοχος του θρόνου και διορίζονται Αντιπρόεδρος και υπουργός άμυνας.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η Διαθήκη, με σαφή σημάδια του ανταγωνισμού στην ασιατική ήπειρο για ευρωπαϊκά και βορειοαμερικανικά ηπείρους, τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ του 2014, η περιοδεία τον έχει πάρει στο Πακιστάν, την Ιαπωνία και την Ινδία, που έχουν γίνει ένα πολιτικό και οικονομικό βάρος και στρατηγικά με αυτή την έννοια, η επίσκεψη ήταν σημαντικό να προβολή ιστορικού και τις μελλοντικές σχέσεις μεταξύ των μελών αυτών. Στις 17 Μαρτίου 2014, επισκέφτηκε την Ιαπωνία, όπου συνάντησε τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας Akihito, Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ.

Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας
Ήταν touted ως ένα θεματοφύλακα Salman bin Abdulaziz Al Saud, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, στις 3 Μαρτίου 1436 23 Δεκεμβρίου 2015.

Πακέτο καταιγίδα
Την Πέμπτη 5 Μαΐου 1436 – 26 Ιανουαρίου 2015, βασιλιάς Salman αρχίσει η καταιγίδα των πακέτων κατά την huthis στην Υεμένη όταν η Σαουδική Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας βαρύ βομβαρδισμό του ιεροκήρυκα πολιτοφυλακή και δυνάμεις του Σαλέχ στην Υεμένη.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter