Ахмед бин Абдулазиз Ал Сауд

Ахмед бин Абдулазиз Ал Сауд (1361 AH / 1943 -), министърът на вътрешните работи на Кралство Саудитска Арабия за периода от 18 Юни 2012 до 05 Ноември, 2012 г. Тридесет и атеист е син на синовете на крал Абдул-Азиз от съпругата му принцеса момиче дял.

Започва първичните си училищни князе живота на крал Абдул Азиз в Рияд и след това институт, създаден от крал Сауд в Риад и завършено основно, средно и завършва гимназия в Саудитска Арабия, той е бил начело на скаутите в института, докато се дипломира от него в 1381 AH, съответстващ на 1961. Той пътува до Съединените американски щати, за да учат в края на 1961 г. и учи английски език и някои научни дисциплини в Университета на Южна Калифорния (U.S.C). Отиди (Университет на ) зона на Сан Бернардино в Южна Калифорния, където получава бакалавърска степен по политически науки през 1968. Той бе връчена му докторска хуманитарните степен от Университета на Калифорния Америка на 26-ти юли 1999 m .. и признание от университета за неговите усилия и усилията на работата му в областта и до университета по време на периода на обучението си и извън нея.

Изповядвани предприемачеството включително председателстващ Съвета на директорите на Националната Гипс Дружеството през 1389 AH, съответстващ на 1969 до края на 1390 AH, съответстващ на 1970 година. В началото на 1391 H, съответстващ на 1971 Royal Карим е бил издаден, той е назначен, като агент на региона на Емирство на Мека.
Това е направено от емирство област Мека работа е да ръководи и проследяване на управител на региона в момента, Prince Фауаз бин Абдул Азиз. Първият офицер при посещение на високо ниво, за да южните райони на Джеда ( и и езера) и докоснете на нуждите на хората и имаше много от тези изостанали региони и не разполага с павирани пътища и впоследствие установен път, който свързва тези зони, докато . Както и с големи усилия на първото заседание на емирствата на договора за област (това, което сега се нарича провинции и центрове). Това включваше представители от услуги като здравни министерства, общини, селското стопанство, вода, електроенергия, и
се превърна в развитието на услугите като цяло, което води до подобряване на ефективността и постигане на по-голямата част на нуждите на гражданите от региона, както и развитието на административния апарат в региона с участието на Министерството на вътрешните работи и други. Първо той започва да работи идеята за теренни проучвания

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flag Counter